User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Ibiza FR SC 1.4 tsi dsg 2013

berk1577 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tekerinize taş değmesin, bende merak ettim cupra ile sadece yazılımsal fark mı var yoksa motorda da birşeyler var mı ?

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor parçaları ve yazılım farklarını çok detaylı bilmiyorum katalogları bulup parça parça bakmak lazım ama silindir çapı vs aynı belki benzin pompası gibi parçalarda farklılık olabilir. Belki biraz daha az sıkıştırılmış olmasından dolayı vw bu 1.4 motorlarda 150hp olayını daha benimsemiş gibi görünüyor, 2010 sonrası üretilen motorlarda çok araçta kullanıldı hatta yeni nesil ACTler de tekrar bu güç bandında çıkıyor.
    Ben gidişinden memnunum, çok gaza gelirsem de soft setup ile cupra ayarına getirirm ama şu an düşünmüyorum.

s1nanozk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah zaten şeker tadında olan aracı daha da güzelleştirmişsiniz. Emeğinize sağlık... Seat ın en çok beğendiğim kasasıdır belki de. Çok sade ve şık olmuş jantlar ve mercek işi çok iyi. Bu arada ben de tam olarak bilmemekle birlikte, anti rol bar sizin de dediğiniz gibi viraj denge çubuğudur kabaca. Araç içi ve dışında Whiteline marka kullanılan birkaç araç görmüştüm. Bir zamanlar hep kule gergisi diye tabir ettiğimiz ön amortisör üstlerine bağlanan şey olduğunu zannederdim. Ama arka bagaj içinde de kullanıldığını, alt kısımda ön veya arka salıncaklar arasında da kullanıldıklarını gördüm. Yol tutuş konusunda kesinlikle çok farkedicektir ama araca uygun olanı seri numarası vs. arayıp bulmak lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)