Herkese Merhaba.
Uzun süredir alıp , ufak ufak acele etmeden keyfime göre yapmak istediğim integra projesi sonunda kısmet oldu. İntegraların iç ve dış tasarımını çok seviyorum. 2 yıl önce 92 modelini almıştım fakat kasa kondisyonu olarak bu ayarda olmadığından içime sinmeyince satmıştım. Bu aracım tam istediğim gibi oldu çok şükür. Allah olmayana daha iyisini versin.
4 tane 1.7 dti dan sonra bu arabanın kalıcı olmasını istiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi olur.
Aldığım arkadaş şuan üzerinde gördüğünüz tüm ekstraları yapmış. Hatta gereksiz şeyleri söktüm. (Sticker, marşpiyeldeki ez lip , folyolar vs.)
Benim yapmak istediklerim ise ;
- Cam çıtaları ve bagajdaki krom çıtayı parlak folyo ile kaplamak.
- Üstündeki spoon jant lastiği , ofsetli 16 inç veya ofsetsiz japon işi 16 17 jant lastik ile değiştirmek.
- Ofsetli jant olursa ön arka kamber verip dip basmak. (Şase çok yakın fakat hergün ve heryere kullanmayı düşünmüyorum.)
Şuan aklımda başka birşey yok ama kesin bulurum
Çok şükür Kliması ve sunroof'u aktif. Bu modelde en dikkat ettiğimde detay buydu.
Maşallah'ı esirgemeyen herkese teşekkürler. İntegra meraklısı tüm arkadaş ve abilerim , zamanla güncellemeleri bu başlık altında takip edebilirsiniz.
En sevdiğim kare
![]()