Merak ettim piyasasına baktım 40 liraymış hak ediyor mu bu parayı acaba ?
Printable View
Merak ettim piyasasına baktım 40 liraymış hak ediyor mu bu parayı acaba ?
Araç benimde çok hoşuma gidiyor..ufak tefek dokunuşlarla keyifli olur iş yerinde joy var uzun yolda dakullandım şehiriçinde de keyifli amma sürüş pozisyonu ve koltu bana göre değil bir ayarsızlık var..
Bu arada 2015'lerin arka tamponun altı siyah galiba nedense çok hoş geldi bu ayrınt gözüme..
5. vitesin uzunluğu çok ilginç şehiriçinde istanbulda 5'e takmaya gerek kalmıyor...
Gül güle kullanın kazasız belasız sürüşler..
ben 40 ın daha altına aldım abi kasko değeride 42 ydi sanırım. bu devirde hiç bi araba parasını haketmiyo ki bu etsin . sıfırı 58 olması lazım yanlış bakmadıysam .o tam komedi :D
tşk ederim abi evet 5i çok uzun 70-80 le giderken 5 atınca ölüyo araba :D haklıda yani 1200-1300 devir falan oluyo nasıl gitsin :D koltuğunu bende pek beğenmedim en alt pozisyona aldım, o şekilde kullanıyorum .
o hızları yapman büyük cesaret bizim şirkette boşları vardı 110 la giderken kendi kendine makas atıyodu :D belki boş oldukları için öyle gelmiştir. maşAllah kazasız belasız :)
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.
Eco moddayken araç gerçekten az yakıyor ama 65lik gibi gidiyor, şehir içi tam bir kurtarıcı.
Yanlız söyleyenler de olmuş o araçla o kadar yüklenme, hata affetmiyor. Farklı zamanlarda 2 kere bariyere giderken zor kurtardım. 80-90 km hızda panik frende aracın kıçı yanıma geldi 3 kontra verdim öldüm resmen. ESP ye çok güvenme.
2 ayda 5000 km yaptım araçla iyi tanıyorum.
Bence kasaya 90 hp fazla geliyo yurt dışında logan olarak satıyolar aynı kasayı.
Kazasız belasız iyigünlerde kullanın.
tşk ederim :) kolay kolay hız yapmam zaten yol boştu denk geldi yapıştırdım :D
tşkler abi . sınırlarını bilmek lazım haklısın. eco modda tubo basıncı düşüyomuş gibi şeyler okudum. doğruluk payı var sanırım baya güçsüzleşiyo çünkü .
uzun yolda resmen aldıgı mazotu cebine tekrar koyuyo :)
kazasız belasız kullan kardesim hiç düşünme direk yazılım yap fam filmi yap bin
Babamın en sevdiği araba :D symbol :D
Hayırlı olsun kazasız belasız bu symboller önceden beri yakmamak için yapılmış sanki :)
babamda var. Tam bir cep dostu; tam işini görsün az yaksın arabası fakat hafifliğinden dolayı şehir içi çevik. Bir ERA kadar değil ama; şuan bana şirket Accent Blue verdi; şehir içi çok hantal.neyse dağatmıyım konuyu. Babamda 65liği var kardeşim denemiş
1.vites 50km
2.vites 90km
3.vites 150km
4 ve 5. bitirememiş daha. 65 likler 160 170km kesiliyor. Zaten araba abi yavaşla bak istersen diyor :) cep için efsane bir araç; parası az olan öğrenciye ve yaşlı amcaların tam istediği araba :) Daha detaylı iç fotolarını koyabilir misin_? Misal; 65liklerin koltukları sadece ileri geri; sırtı yatır kaldır başka bişi yok bunda da mu öle_?
son olarak jantların çelik olmadığını gördüğümde yıkıldım :) elinle baktın mı bunlar sac üstüne oturulmuş plastik kapak :) belki orj. çelik vardır ama bilmiyorm
Amcama en bosunu aldık bunun
Yol bilgisayari km/lt yazmiyor
Yazilimsal birseymi bu servis açar mi bu özelliği.:)
sizdeki bu kasadan mı ? dizelde sadece 75 lik ve 90 lık var bu kasada önceki kasaysa evet 65 lik var . jantlar çelik jant bu arada kapak yok :)
sürücü koltuğunun yükseklik ayarı var .
iç mekan fotosu tek bu var elimde ama detaylı çekebilirim isterseniz :)
içi bej-dış beyaz m paket :D
http://i57.tinypic.com/2mqorvm.jpg
şuda hızlanma videosu aldığım sıra yol boşken çekmiştim. asr gaz kesip durmasa bide :D kapanmıyoda meret .
https://www.youtube.com/watch?v=7kPietVRYJM
pedal sonundaki düğmeye basında 5. vites 90da bile köpek gibi kaldırıyo arabayı bu arada :D