klavyede kırılan tayfadan değilim o iş yaş ...
'' Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim.. ''
hadi ben yanlış anlamış olayım . cupradada aynı şekilde konu olurdu fark yapmaz .. ikiside teneke .
Printable View
güzel bir seyler olacagı kesin bence aklındaki kromları piano olayını hızlandırmalısın hatta bence bagajdaki logolar bile yapılabilir. ne cupra ne symbol onemli olan altındakini bilip onunla ilgilenmek bence. arabaları sevmek ile arabanı sevmek arasındaki fark gibi aynı. konuyu takipteyiim. maşAllah kazasız belasız.
allah herkesin gönlüne göre versin,kazasız belasız binmek nasip olsun.
makyajıydı,modifiyesiydi,tenekesiydi hikaye.
Teşekkür ederim saolun . Allah kimseye kaza bela vermesin .son mesajlarda konunun tadı kaçtı farkındayım. Kusura bakmayın artık.
Kardeşim yanlış anladığın ne ? yada şöyle diyeyim benim anlatamadığım? Herkesce Malumdur Symbolle Cupranın farkı inan takıldığın Yeri çözebilmiş değilim.. Ha doğru ikiside bir çuval civata en nihayetinde..
De senin tadını kaçıran nedir ben onu cidden anlamadım! Kaldıki usturuplu da yazmaya çalışıyorum..
Ben klavyeden kırılmam diyorsun; klavyeden hertürlü sözüde söyleyebilirim demekmi oluyor bu? Öyleyse söyle tek kelime daha yazmam konuna!
Ne seni tanırım nede arabanı.. Maşşallah demiş; iyi dilekte bulunarak Yaşına istinaden adı geçti diye İnşallah "o da olur demek istemişim" (Cupra için) takılıp uzattığın ne? Yada anlatmak istediğin başka bişey varda ben mi anlamıyorum?
Tad kaçıranda olmam hiç bir zaman.. Rahatsız oluyorsan yazmayıveririm.. Fark ederse Kahrolayım!
Bu Konuda Beni ilgilendiren tek şey Gönlünden Geçen CUPRA isteği olduğu için ordan yaklaştım konuya; Hatamı ettim?
sen resmen dedin ki siktir boktan symbole böle konu açıyosan CUPRA ya nasıl konu açardın bilemedim, dedin . sonra ben açıkca yazın dedim. sonra kırmıyim mırmıyim dedin .
karşında çocuk yok kırabiliceğini düşünüyosan, biletini alayım olur mu ?
ha gel de bana . ben o şekilde ima etmedim de ben özür dilemesini bilirim. sen direk kırma mırma kattın işin içine . nasıl yazarsan o şekilde yazarım bende .
inan şu kelimeleri yazarken utandım 10 yaş büyüğümsün . özür dilerim ben yanlış anladım diye yazıcaktım da benim uyum bu laf yutmam .
film ve a.parklardan sonra daha güzel olmuş bu kasalar yakışıklı kazasız belasız maşallah
Kardeşim Bilet almana gerek yok Antalyadan Geleli 1 Hafta geçmedi, her Yazda Orda olurum, seneyede ordayım.. Geldiğimde sendeyse kabahat senin çayını bendeyse benim çayımı içer halleşiriz.. Yok ben o şekilde çözmem dersen al buyur buda telefonum: 532 558 YetmişDokuz DoksanYedi..
Ne s.Git dedim, ne de B.k tan symbol. Onları o şekilde anlayan hatta yazanda sensin. o anlayıştada benim bir kabahatim yok.. Çoğu kişi bilir SEAT çı olduğumu.. CUPRA lafı geçti diye yazdım konuna, aynı heyecanla Cupraya Konu açsan Daha çok memnun olurdum zira; Anlatmaya çalıştığım şey basitçe buydu. Ne küçümsedim nede ezdim ki; İbiza Cupradan Bahsediyoruz yahu 40-45 e kadar temizi bulunabilen bir araç.
Senin atarlanasın varmış Paşam Benle alakalı değil durum. Şu anki utanman gibi.
Şeref , selçuk abi senin anladığın şekilde demek istememiş ama sanal alemin cilveleri öyle anlamışsın herneyse uzatmayın kalp kırmaya gerek yok :)
Sanaldan cözülmeyen konular için Reele tasımak cok mantıksız bi olay olmus selcuk abi yanlıs birsey dememiş nereye cekersen oraya gider demişler ya öyle olmus nasıl anlamak isterse öyle anlamıssınız siz.
hacı arabana maşallah kazasız belasız selçuk abi yi tanımadığın için biraz yanlış anlamışsın kendisi bayadır seat forumlarında sıkı seat fanatiği dir bu yüzden cupra onu için farklıdır daha fazla heycanlandırdığı için senide kendisi gibi daha fazla heycanlanırsın diye söylemek istemiş kötü bir art niyet felan bulundurmaz içinde bir civata için sen dediğin için yoksa herkezin alın teri onun için altındır iyi bilirim kalp kırmaya değmez :)
maşallah tekrardan :)
tamam arkadaşlar uzatmicam madem.. bu kadar kişi haksız olamaz. ben yanlış anladım özür dilerim kendisinden .