Hayirlisi olsun iyi gunlerde kullanin
Hayrdapaşa limanına 2 gemi duster ve symbol indirmiştik. O sıra bayağı deneme fırsatım oldu aracıçok rahat araba..
bizdeki bu kasa 75lik sanırım açıp ruhsata bakmadımama bizdeki jantlar plastik ; sendeki çelik olması güzel
Bu devirde benim görüşüm az yaksın, hidrolik direksiyon , klima 3lüsü oldumu her araç benim için aynı; çünkü piyasdaki hiç bir araç parasını hak etmiyor.Adam Avrupa'da asgari ücret alsın tam 10 aylık maaşı ile sıfır bir arabaya denk. Burda ohhhooo neleri kaça alıyoruz. Kazasız belasız cezasız inşallah
cam filmi günceli![]()
haftaiçi arkadaş tavsiyesi ile bi aksesuarcıya gittim . neyse kaça çekersin 150 ama 120 olsun dedi . ki 70-80 lirayada çekenler var . dedim bak bu dandirik film lerden değil demi?. değil abi dedi . neyse tamam çek o zaman .
film 2 numara ama baya baya zindan spec oldu .
bide turuncu ampul almıştım 1 ay önceden kendim takayım diye . beceripte takamadım . sökülcek gibi bi yerdede değil zaten . çocuğa dedim takabilirmisin . takarım dedi .
ve bilin bakalım ne oldu . ampulu farın içine düşürdü . önce farı sökcem diye uğraştı beceremedi . neyse gitti biyerden ucundan mıknatıs olan bi çubuk buldu . onunla farın içinde bi kaç yeri çizerek ampulu çıkardı . allah sınadımı naptı, azımı bile açmadım .bol bol sabır çekdim.. neyse iyi kötü elektrikçiye taktırdık turuncu ampulü . takmasıda baya zor ama elektrikçi bile uğraştı . birde farın cıvatasını takmayı unutmuş onu allahtan eve gelince gördüm asabım bozuldu baya .
bu hikayeden ne çıkarıcazbildiğiniz yerden şaşmayın .
![]()
Filmin zindan olması daha iyi en azından geç solar![]()
Kazasız belasız kullanın.
Maşallah güzel olmuş nacizane tavsiyem logo ve yanındaki şeritler piano siyah olsa güzel durabilir kazasız belasız
Symbolde böyle konu oluyorsa CUPRA da ne olurdu tahmin edemedim..
Hayırlısı olsun inşallah oda olur..
Kazasız belasız güzel günlerde binersin inş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)