6-7 ay once arkadasım aldı ambition a3 sedan 2014. ondada var secenekler efficiency sinegin yagını cıkarıyor nerdeyse iyice öldürüyor arabayı yakaladı her fırsatta heralde kendini bosa atıyor. cünkü ekranda Dx yerine E'nin yanında yokusta yada ayagı gazdan cekince falan vites yazmıyor otarz durumlarda.
buarada katalogda buldum simdi
- Opsiyonel Audi drive select ile her araç bileşenini tek bir düğmeye basarak ya da opsiyonel MMI’nin araç menüsünden kontrol edebilir ve Audi’nizin karakterini değiştirebilirsiniz
- Konfor modu özellikle, olabildiğince stressiz bir şekilde uzun mesafeler kat etmek istediğinizde uygundur. Otomatik modu toplamda konforlu, ama yine de sportif bir sürüş duygusu sunar.
Örneğin bol virajlı yollarda belirgin şekilde sportif sürüş için dinamik modu uygundur. Verimli mod, tüketim açısından en uygun kullanıma olanak sağlar.
Audi drive select’in dahili bir parçası olarak bu sistem S tronic ile değiştirilen vites değiştirme programı ve enerjiye odaklı kullanım ile kendini gösterir. Ayağınızı gaz pedalından çektiğinizde verimlilik modundayken otomatik olarak rölanti moduna geçer; araç motor freni kaybı olmaksızın süzülür. Aracın her moddaki performansı seçilen donanımlarına bağlıdır.
1881 - 193∞
Teşekkürler açıklamalar için.
Efficiency modu her fırsatta boşa atıyor zaten.
Ama tam emin değilim ekonomi için hangisi daha doğru?
Sonuçta araç yokuş aşağı salınırken boşa atınca yakıt tüketiyor.
comfortta yakıt tüketmiyor ama motor freni oluyor tabi.
Mesela uzun yolda daha ekonomik olması için hangisi seçmeliyim?
şehir içi hep comfort kullanıyorum.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Valla benimde bir fikrim yok yakıttan yana ama boşa atmaktan nefret ediyorum acıkcası. arkadasımın arabasını kullanırken eğer Efficiency'deyse cıkarıyorum direk. Dsg zaten sürekli 1700- 2000 gibivites atma peşinde bide zırt pırt boşa çekince sinirimi bozuyor
deneme yanılma yolu yapman sart heralde 1'er depo Efficiency ve Comfort olarak. cok acaip fark olucagını sanmıyorm(olsun olsun en baba 0.3-0.5lt) ama eğer bundan farklı fazla bir fark varsa herşeyi unutalım eskilerdeki gibi her megilde bosa atıp takılalım![]()
1881 - 193∞
Efficiency modunu ben köprü trafiğinde kullanmıştım dur kalk veya kısa süreli harekette hareket sonrası boşa alınca zaten 10-15m de bir durduğumuz için işe yarıyor gibi gelmişti, geri kalan hemen her kısımda comfort modundaydı, bitek ısparta üstü antalyaya indiğimiz için ısparta antalya arası virajlarda auto ya almıştım diye hatırlıyorum![]()
çok kilit trafikte, dur kalkta boşa atması aslında daha iyi. en azından motor freni yaptırmıyor.
ama deneme yanılma ile bir test etmem lazım.
bir sonraki depoda hep efficiency ile kulllanıyım bakıyım.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Vallahi araciniz kombinasyonsr harika,heleki renk gercekten masallahi var
Yelken modu bence yogun trafikte hem ise yarar hemde sanzumanin isinmasini azaltir bir miktar diye dusunuyorum
Citirdan (Ama Kaliteli) bir yazilimla cok keyifli olcaktir,heleki dsg olmasi ...
Audi Concert ses sistemi hakkindaki yorumlariniz nelerdir merak ettim
Birde kodlamalarla gizli ozellikleri actirip,Amerikan parkidanaktif ettirirseniz disaridan goruntu tamamlanmis olur sanirimKazasiz,cezasiz...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
maşallah çok güzel bi kombinasyon .eniştem kuzenlerim için hb beyazını aldı bi kaç ay önce . çok çok konforlu araba ama inip arkasından ittiresim geliyo . güvenlik hissiyatıda mükemmel
kazasız belasız inş .
size kaça mal oldu özel değilse ?![]()
yazılım elbette çok keyifli olur ama yaptırmayacağım herhalde.
aracı alalı tam 4 ay oldu, bir kere ayvalığa gidip geldim, şu anda 2700 km de.
motorsikletim de var o yüzden çok fazla kullanmıyorum.
müzik sisteminde arka pandizot'ta bas hoparlörü var. ayrıca 10 hoparlör ve toplam 180 watt.
ancak bang olufsen' in yanından geçemez tabi.
bas seviyesi gayet yeterli.
bu güne kadar her aracımda ekstra ses sistemi kullandım ancak şimdilik bundan ihtiyaç duymuyorum
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
performans olarak o kadar sıkıntı yaşamıyorum
aracımın liste fiyatı 155.000 TL
indirim cart curt uyguluyorlar; yuvarlak olarak 135 diyelim.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
RS3 Panjur oluyormu abi bunlara? Olursa efsane olur sanki
Edit oluyormuş ama güzelmi değilmi bilemedim şimdi :/ quattro yazısız ve sline tamponda daha güzel durur sanki bunda olmamış
https://www.youtube.com/watch?v=_lpfcGNJQl4
BMW G20 320i
Rs3 panjur için en çok beğendim kombin bu aşağıdaki fotoğraf;
yaparsam belki bu şekilde yaparım.
aracın diğer fotoğrafları için : https://instagram.com/s30bmx/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Cok guzel olmus bence bir o kalmis su hali bile tek oyle nokta olur abi![]()
BMW G20 320i
Maşallah, ilk fotoğrafta insanı bi dumur ediyor. Mermi gibi durmuş. bir kaç tane daha fotografı olsada baksam demedim degil . Kaazasız belasız kullanın.
güle güle kazasız brlasız kullan kardesım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)