Allah kaza bela vermesin en sevdiğim corciBu arada araca yapılanlar ne kadar tuttu acaba ?
Allah kaza bela vermesin en sevdiğim corciBu arada araca yapılanlar ne kadar tuttu acaba ?
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
teşekkür ederim favori olmasına sevindimbi corsa daha alabilirdim öyle diyeyim kabaca
Şirketten araç verildiği için binme fırsatım pek olmuyor , gazlayip yıkayıp garaja geri dönüyor
![]()
Adana da boss garage umutlardada güzel bir kırmızı var spec olarak o da benim favorim![]()
mşllh. tunç gidişide hoşdur![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ufak bi güncel çekelim![]()
suskun geçen zamanda diskler , balatalar , kaliperler combo ile değişti , bronz debriyaj , debriyaj merkezi , şanzuman rulmanı ve hafif volan eklendi...
Yılbaşından sonra , blow of valve - turbo timer - ön arka kule gergisi - gsi dodik ve marşpiyellerimizle devam edeceğiz
Kiraz kırmızı oldu iyice şımardı bu ara sabun
![]()
maşallah çok güzel duruyor. yapılanlarda ortada videolarını bekliyoruzKasasız belasız binmeniz dileğiyle.
teşekkür ederimblok ve alt takımı kaldı arabanın istanbuldaki halinden haricini biliyorsun sende
tekrar binip sürmeni bende istiyorum
alt takımı cidden sağlam yapmışsınız seneyi doldurucam tık yok maşallah
bir gün izmire umarım yolun düşer fehmi ile seni misafir ederiz
araba atmasa da ben atıyorum zaten kanka
teşekkür ederim her arabamda bunu hedefleyerek uğraşıyorum , sade ve klas lafını duymak sevindirdi
haklısınız güzel bi video lazımhatta bi de dynoya çıkmak lazım ama süprizini kaçırmak istemiyorum böyle daha zevkli
![]()
Paçalıklar efsane olmuş. Kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)