Sayfa 13-12-11-10-9-8 güncel fotoğrafları mevcut tek bir sayfa altında toparlayamıyorum![]()
Aralık 2015
Pacmanler calındı ama olsun![]()
Merhabalar corsamı sattıktan sonra yoğun bir 307 arayışına girdim ne kadar ruh hastası kullanıcı varsa hepsi 307 yi tercih etmiş sanırım değişik değişik arabalar telefon açmamalar vesaire derken bu aracı buldum
sahibinden.com da içime sinen 3-4 araçtan biri idi gittik baktık ekspertizden geçti bu aracında sahibi biraz değişti bize göre aracı satmamaya calıstı vesaire aldık yola koyulduk![]()
İlk görüş ekspertiz öncesi
Aracımızı teslim aldık hemen kaliperlere renk getiriyoruz rot balans ayarlarımızı düzelttiriyoruz
Eski plakalar ile son hatıra fotoğrafı
Yeni plakalarımızı taktık ve basına geleceklerden habersiz masum bir duruş![]()
App pleksi plakalık devamı teşekkürler SEKOLİVE
Çamurluk sinyalleri değişti ufak tefek makyajlar ile devam
% 80 Ağır bakım görmediğini tamin ettiğimiz için yakın arkadasarım sağolsunlar kendı aracları gibi ilgilendiler tepeden tırnağa mekanik bakımıda aradan cıkardık
Eski 307 mde içimde uhte kalan yükseklik problemini çözmek amacı ile düştük yollara
Uzun yol geleceğimiz için aracı yüksek konuma aldık
En iyi zamanlarımız c30 İzmirdeki en güzel c30 du bana göre su anda satıldı baska bir kişiye güle güle kullansın
Makyajlı stop ve rc spoiler
![]()
Çift egsoz cıkısımız komple düz boru + DP sitemi için Okan Baycu ya teşekkürlersemtimizin egsozcusu
Semtimizin hızlı abileri ile takılırken![]()
( Bu arada coiller su anda sehir içi seviyede daha basıgı cok yoruyor bu durus hosumuza gıttı bıraktık ılk halıne gore yaklasık 3 cm daha ındık su anda)
01.09.2015 Pasta Cila işlemimiz tamam no filter hesabı
Down pipe + komple düz boru mahalle arasında yankılı hali![]()
KÜÇÜK EJDERYA
Link :
https://youtu.be/YsVLUJZ8CNg
Çok isteyerek aldım ve keyifle kullanıyorum ALLAH hepinize daha iyilerini nasip etsin en önemlisi herkesin kendi kullanmak istediği aracı nasip etsin kazasız belasız sürüşler![]()