hayirli olsun, stoplar baya guzel olmus..
punto baş belasıkazasız belasız günlerde kullanın
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Kazasız belasız kullan.
İlk aracım 2007 model güvenlik paketli bir starjetti.
Herşey iyi güzeldi ama uzun yolda gıcık oluyordum gidişine.. uzun yola giderken tek şeritli yollarda araç sollaması resmen işkenceye dönüşüyordu..
Tek özlediğim yanı sürücü ve yolcu klimasının farklı yönlere ayarlanabilmesiydi.
hayırlı olsun kronik sorunu tamponlarda eğer boya yoksa pembeleşiyor![]()
Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar. Daha iyileri sizin olsun ama kötüsü bu olduğu için sizdekiler daha iyidir eminim
City motorunda ve klimasında bir sıkıntı yok şimdilik onlar olmadığı sürece sanırım ilişkimiz bozulmaz
donanımı gercekten cok güzel bende her yönüyle çok seviyorum. 95lik dizel ve cam tavanlı olsa evlat gibi kalırdı.
benzinli starjet gercekten yavaş gibi. bilmiyorum öncesinde kullandığım daha güçlü araçlardan mı kaynaklanıyor ama benide uzun yol sollamalarında sinirlendiriyor.
bi kere top speed denedim ıkına ıkına 200ü geçiyor. sollamalarda ise 2 vites küçürüp erkenden başlamak lazım harekete. neyseki artık sollama bile yapmıyorum traktoru flan geçiyor ama![]()
daha az yakanı hep varama 140-150hp altı araba kullanmak gerçekten hiç keyifli değilmiş.
Dediğin gibi kapı kolları ve özellikle arka tampon pembeleşme eğiliminde.
keşke tek kronik sorunu bu olsa.
city modu, klima rezenatörü, kapı kilit kasması gibi daha ciddi kronik sorun cıkartanları mevcut.
he birde teyp tuşları soyulmasını söylemesek olmaz![]()
güle güle kullan kanka, stopları takmakla mantıklı iş yapmışsın. tjet jantı düşünürsen 17 kırmızıya fena gider
Çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekler için
Senin punto da çok güzeldiJant düşünmüyorum eğer yay alırsam Gunmetal boyarım en fazla
77lik lpg uyumu ile tam ekonomilik ama çok eşşek oda. 95lik yine devir çevirdikçe hareketleniyo. seninkinede maşallah
en mantıklı olanı harcayacağın kadar bütçeyi biriktir sat 95lik dizel al yap yazılımı kullan keyfince.
city genelde evolarda arıza çıkarıyor bende de tık yok hala maşallah![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
tek vites fark ettiriyor bro 3te degilde 4 çıkıyor rampaları , birde gaz tepkisi biraz daha iyileşiyo ama starjetse dedigin gibi gerek yok![]()
Maşallah araba çok yakışıklı kazasız belasız stoplar şahane olmuş .
Daha büyük bir akvaryuma geçince, kendini okyanusta zanneden balık kadar aptal olmayın. Gerisi hallolur
Renault Sport 172 / 55 RS 395
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)