Maşallah Camaro muazzam olmuş
Printable View
Maşallah Camaro muazzam olmuş
Hepsi de birbirinden güzel, maşallah. Camaro'ya hayran kaldım :)
Baybars abi hatırlarsan Sportivo'da tanışma şansımız oldu, Giu'nun gerçekten maşallahı var :) diğerlerinin de öyle.. Zevkli bir koleksiyon gerçekten.
Bu arada Instagram'dan takip ettiğim kadarıyla asıl hastalık saat sanırım :) ?
Camaro tam hayalimdeki araç ve kombinasyon. Hepsi birbirinden güzel maşallah,zevkli adamsın abi belli Allah kaza bela vermesin. Benim merak ettiğim bir şey var Silveradonun yakıtı lpgde ne oldu?Hep merak etmiştim amerikan araçlarının lpg tüketimini.
Tüm araçların maşallah. Allah kesenize bereket versin, hakikatten çok zevkli adamsınız.
maasallah . hepsı ayrı guzel :icon_tup:
carrera niyeyse aralarında en ağır darbeyi vuran oldu :) her biri ayrı güzel maşallah :)
Maşaallah be, hep şöle tatlı bi Porsche'm olsun isterim :)
Masallah hepsi birbirinden guzel.. Zevklisiniz gercekten.. Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle
Abi maşallah hepsi birbirinden güzel, TR sınırları içinde amerikan kullanmak sanırım en üst nokta oluyor (parça, usta, işçilik bakımından) :D
Bazen esiyor böyle tahoe, silverado falan bakıyorum netten. Çevremde hiç kimse silveradoyu beğenmezken ben acayip beğeniyorum ama maddi ve manevi açıdan amerikana hazır değilim sanırım :)
Bu arada silveradonun başka fotoğrafları var mı ?
camaro aşırısı tatlı duruyor hepsi bi harika ama zevkli ve uğraşayı seven birisinz oda çok belli.
porsche ne kadar güzelsin be :) maşallah abi
su camaro ile bı gezdırsene abıcım benı yaa cok buyuk hayalım :)?
Öncelikle MaşAllah kazasız belasız nazar değmesin 3 araçta
Harika camaroya tutulmuş durumdayım içimden bu nasıl bi koleksiyon
Arkadaş diyorum :D
Abi bu nasıl koleksiyondur. Hay maşallah bee... Bunlar nerde saklanıyor böyle nası bi garaj orası :D Allah kaza bela vermesin inşallah.
Hepsi cok guzeller ama camaroya bayildim :) maşaallah Allah kaza bela vermesin :)