Maşallah Allah kaza bela vermesin, her şeyi ile nokta olmuş. Görüntü olarak Rc aratmıyor, nazar değmesin.
Bayrampaşa'da Demirkapı caddesinin alt tarafında parkın kenarında sürekli park halinde duran sizin aracınız mı?
Rengi yeter Maşallah...
Çok güzel duruyor aracınız emeklerinize ve bütçenize sağlık kazasız belasız![]()
BMW E90 320d LCI
Tam tadında olmuş, maşallah![]()
masallah cok güzel olmuş rengi çok güzel aracın.
rc parcaları ile dönüşümün maliyeti ne kadar tutuyor yaklaşık olarak. rc nin koltukları da bulabilirsen 4 4 lük olacak gibi![]()
Teşekkür ederim sağolun
2.000 tl tampon 2.000 jantlar ben aldığımda yüksekti jantlar farlar 1.500 tl cam üstü splier 250 ds3 vites topuzu 150 pedallar 250 hepsinin tek tek fiyatı gecen senenin başında buydu şimdi nedir ne değildir bilmiyorum koltuk içinde allah nasip ederse bu kış döşemeye sokacam inşallah ınlarda olur hayırlısı ile 😊
Aracın videosunu çekeceğim ama şuan oğlumun mevlid var onu bir atlatayım ondan sonra söz ☺️
MaşAllah çok güzel olmuş tam tadında performans olarak merak ettim yaptığınız değişiklikler ne kadar etkiledi gidişi öncesi sonrası için yorum ve varsa video paylaşır mısın..?
ALLAH VAR GAM YOK..
maşallah cok sade ve guzel olmus bence ön tampondakı siyah kısımları ve sislerin krom cercevelerinide parlak siyah yapsan fena olmaz Allah kazasız belasız gezmeyi nasip etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)