Hayırlı uğurlu olsunBazen ben de bakıyorum STi'lara ama orjinal ve temiz STi pek yok piyasada sanırım.
Hayırlı uğurlu olsunBazen ben de bakıyorum STi'lara ama orjinal ve temiz STi pek yok piyasada sanırım.
Aciklama icin tesekkurler Ahmetim
Sagolasin tesekkurler
Amin sagolun
Sagol murom
Tesekkurler sagolun
Var bulunuyor ama cogu ilana dusmeden gidiyor
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
maşallah kazasız belasız![]()
Orhan abim önce Maşallah. hayırlı olsun hep istediğinide yaptın kazasız belasız cezasız insallah![]()
1881 - 193∞
orhan abi hayırlı olsun cok güzel gözüküyor allah nazardan kazadan beladan korusun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Araç gerçekten çok orjinal ve çok güzel duruyor, aynı orjinallikte saklamayı nasip etsin mevlam. Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.
Amin sağolun
Sağolasın Berkanım
Deposu aldığımda fulldu tekrar fulleyince yazarım.
Ama iki günde 250km oldu depo yarım daha
Teşekkürler daha iyisi sizin olsun
Amin sağolasın daha iyileri sizin olsun
Amin,
Niyetim orjinal ve bu şekilde saklamak,
Yakıt bana söylendiği gibi değil daha düşük,
180 tl ile 428 km yol yaptım tamamı uzun yol ortalama 120-130 km hızla kullandım 42 kuruş gibi bi rakam yapıyor
Şehir içindeyse 210 tl ile 380 km yol yaptım ortalama 55 kuruş gibi rakama denk düşüyor.
Bence gayet iyi
Bence de gayet normal değerler, en azından yaktığının hakkını veriyorKazasız belasız günlerde kullanın inşallah, darısı başıma olsun
![]()
aynen belirttiğiniz gibi ... 2003 stock'a çok yakın sti'ım ile (329hp) 7.700 km'de yaklaşık 4.000 TL benzin almışım![]()
bu arada aracınıza maşallah, umarım satmazsınız ama benim gibi bir anlık hatalı bir karar ile satma kararı alırsanız, lütfen ilk önce bana haber verin
iyi günlerde kullanın...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
maşALLAH kazasız belasız sürüşler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)