Kolay gelsin emek harcanmış kazasız belasız
Allah kolaylık versin kazasız belasız inşallah
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. İzolasyon konusunda güzel olsun derken aşırıya kaçma derim. Bende coupe varken iyi olsun derken malzemeyi biraz kaçırmışım izolasyon çok iyi oldu ama sonradan halı pot yaptı
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
- Hayırlı olsun ve kolay gelsin.
- ilgili ve bilgili ellerde yeniden fabrikasyon kondisyonuna dönecek olduğunu görmek güzel olacak.
- Kullandığım ilk honda modelidir Civic Si. Hala yakın bir arkadaşımda ve satmaya kıyamıyor. 2002 model bir Opel Astra'm vardı o zamanlar. Performansını astra ile kıyaslandığında zamanının ötesindeki Honda ruhunu hissettiren bir otomobildi gerçekten.
- Kazasız belasız inşaAllah...
Honda Owners Never Drive Another
kazasiz belasizcivic si sevdigim bir aractir birde boyle toplanirken ki halini izlemek heyecan verici olacaktir, Allah kolaylik versin. Takipteyim
Renk olarak ayni renk mi olucak arac ?
Arkadaşlar uzun zamandır araçla ilgilenemedim 1 haftadır uğraşıyorum bitirmek üzereyim boyamız yapıldı motorumuzu attık aracımıza çok şükür herşey istediğimiz gibi yağ basıncımız gayet güzel çalışma çok stabil bir kaç sorun var tabi rolanti motoru arzalı mesela alt takım bitik vs vs . ufak ufak fotoğraflar atayım yapım aşamasından çok sıkmadan![]()
öncelikle rengimizi bi sunalım beğenilerinize
[IMG][/IMG]
boyamızısın macun astar kontrol macunu çekildikten sonraki ilk hali de bu
[IMG][/IMG]
son kat atıldığında
[IMG][/IMG]
burada biraz aksilik yaşadık malzemecimiz arka plakalığın boyasını bazkat vericeğine akrilik vermiş haliyle bagajda sıkıntı yaşadık sonrasında tekrardan boyanım plakalık zemini piano black yapıldı
aynalarımızı spoileri cam çıtalarını da piano black yaptık umarım beğenirsiniz
[IMG][/IMG]
vee evet boya işimiz bitti sayılır ufak tefek detaylar kaldı şimdi sıra motorumuzda, öncelikle bi temizlik yapalım motor içimiz hazır sayılır.
[IMG][/IMG]
evet şimdi de motor atma işlemimiz
[IMG][/IMG]
artık motorumuz olması gereken yerde
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
en önemli işlerimiz bitti sayılır motoru attık boyamızı attık rütuşlarımız kaldı detay olarak tampona hava delikleri açtım amblemleri mor yaptım kimi kesim beğendi kimi kesimde beğenmedi bence gayet iyi direksiyonumuz vites topuzumuz motor içimiz mor uyumlu oldu diye düşünüyorum kaliperleri de mor yapıcam tabi motor içine ufak tefek aksesuarlarda gelicek jdm password.
içi şuan std. sadece ufak tefek parçaları gösterge çerçevesi havalandırma ızgaraları kapı kolları vs flock kaplanıyor bilmeyen arkadaşlarımız var ise siyah nubuk benzeri bir ürün sonraki etaptada ön iki koltuğu integra koltuğu ile değiştirme planım var
[IMG][/IMG]
bunlarda şimdilik bitmeye yakın halleri
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
***** sağ alt taraftan ufak bir kazamız var fotolarda da dikkat edilirse belli oluyor biraz ayarlar kaçmış kaportacımız yaptı çamurluk araları vs ip gibi oldu ancak paneli biraz aşşa almış sanırım bugün yarın far ayarları tampon ayarı panel ayarı vs eksiksiz yapılcak
herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim .
bu ay bitmeden önden birazcık daha basmayı düşünüyorum jantlar aynı renge tekrardan boyanıcak güzelce ,usdm stop takılcak güzel bir egzoz bulup takılcak ve tabiki filtre kiti alıncak .
sizlerinde şunu da ekle dediğiniz şeyler var ise fikirlerinizi almaktan çok memnun olurum![]()
renk tonu, tampondaki port ve ön logonun mor oluşu bence çok güzel olmuş. çok hoşuma gitti tekrardan maşallah
maşallalah boya maliyeti nekdr tuttu
www.honda-tech.com