Walla ben yakındanda gördüm gayet güzel olmuş maaşallah kazasız belasız.
masallah cok guzel görunuyor.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Nasıl bir arabadır bu sis farlıda güzel sis farsız da Maşallah
sword Nickli Üyeden Alıntı saol teşekkürler.. sislerden kurtulduk EK9 gibi olmuş keşke farların iç kısmını boyarken sinyallerin arka kısmını boyamasaydınız
https://www.instagram.com/garaj.as
Muratçım Maşallah diyorum. Gidişi de ayrı bir iyi makinanın.
çiçek çiçek maaşallah... kendini boxer zanneden b16
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ilk basta siyahı görünce beyazdan böle bi performans beklemiodum acıkcası beyaz fenaymış maaşallah kazasız belasız inşallah
teşekkürler yorumlar için yakında ek cıvıc foto day yapıcaz son hali ile inş.
sword Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler yorumlar için yakında ek cıvıc foto day yapıcaz son hali ile inş. geliyorum ulennnn az sabret uçaktayım
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı geliyorum ulennnn az sabret uçaktayım gel kanka su yolu yaptın orayı
sword Nickli Üyeden Alıntı gel kanka su yolu yaptın orayı kanka senle ilgili güzel planlarım var anamı alattılar burda az sabret..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı kanka senle ilgili güzel planlarım var anamı alattılar burda az sabret.. Vay be üstüme kuma'mı alıyosun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Vay be üstüme kuma'mı alıyosun kuma yok kanka sen başkasın swordum başka..işini görücez
ahaha bi cek senet işi varda onu halletcez
tamam ya bende gelmiorum foto cektirmeye
sword Nickli Üyeden Alıntı ahaha bi cek senet işi varda onu halletcez valla kanka çalışmaktan parmaklarım ağrıdı hep 50 ttane map yapdım
eline sağlık ama şanzıman işinden sonra klavye işi okadar yormaz yav
sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı tamam ya bende gelmiorum foto cektirmeye hehe....
favorim maaşallah 41 KERE
D16inside coming soon Vi-RS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları