Eğlencelik gazlamalar
250 ye kadar rampa yukarı rs gtx3071 gen2 1.8 bar, gti dsg g25 660 2.2 bar
yokus yukarı 1.8 bar
rs 1.8 bar gti 2.2 bar
Eğlencelik gazlamalar
250 ye kadar rampa yukarı rs gtx3071 gen2 1.8 bar, gti dsg g25 660 2.2 bar
yokus yukarı 1.8 bar
rs 1.8 bar gti 2.2 bar
Konu Octavia RS tarafından (16-07-2020 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
29-30 ağustos pistteydik, önceden almıştım 3 seans ancak dog şanzıman yetişmedi kilit o şanzımandaydı, daha doğrusu geldi şanzıman ama usta tatildeydi o yüzden takamadık kilitsiz çıkmak zorunda kaldık ancak yinede zevkliydi. Zaten özlemiştim pisti epey, pandemi falan yine uzun süre yapılmaz bari girelim pistin tadını alalım dedik eğlencesine. Araba hiç ısınmıyor o muhteşem sıcakta(en az 33-34 dereceydi hava) neredeyse 4 tur hiç kaldırmadan 2.06 peak 1.99 cont yürüdü ona rağmen egt 900 ü hiç geçmedi ve çok stabil hiç basınç kaybı yok bu setup için o sıcaklıkta mükemmel değerler.
Sarı lacivert iyi denk geldi
Cup 2 ler zaten bitikti 3 seans sonunda bu hale geldiler;
Frenlere tek kelimeyle bayıldım, 3-4 sene öncede bu frenler vardı fakat o zaman k04 vardı yine hızlıydı ama bu kadar değildi, fren falan değil çapa resmen ki disklerin durumu pek iyi değil ona rağmen 7. ve 9. viraja gelmeden sert frende kemer kitleniyor lastiklerin katlandığını hissediyorummuazzam, kaliperler 8 pod balatalar ds2500
10,5 inc ekrak takıldı değerleri görmek için
Görüldüğü üzere son 285km nin ortalaması şehir içi trafiksiz %80 sakin kullanımda yaktığı yakıt, uzun yolda 5 litreleri çok rahat görüyorum, şaka gibi gelecek ama 1.2 tsi ibizadan az yakıyor.
Yoldan geldim kirliyiz biraz 2-3 saat önce çektim
![]()
Tüketim efsaneymiş ya..
Bu kasayı ve RS'ini acayip seviyorum, tasarım, duruş vs çok güzel. Bu kasa ilk çıktığında babama zar zor aldırmıştım 1.6 FSI, bagaj efsane falan... Şimdi sizinkini gördükçe dönüp dönüp fotoğraflara bakıyorum ne güzel diye. Maşallah diyelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)