Fr ı varex geriye atmıyor mu ?
Amin kardeşim sağolasın, stop hep aklımda aslında 3 çizgili neon olandan istiyorumda tr'de kalmamış sanırım gruptakiler öyle diyor değiştirirsem ondan alıcam
Teşekkürler
Teşekkürler, aynen yanlış yazılmış o sonradan da düzeltilmedi kaldı öyle
Arkadaş şuan işin pek performans kısmında değilses yetiyor ona hatta ilerleyen günlerde dp düşünüyor yazılımla o yüzden şuan böyle biniyor
Maşallah iki araçta çok güzel duruyor. 207 nin egzoz günceli çok tatlı olmus. Diğer 207 lerdeki gibi soba borusu degil cok iyi durmus. Fr ye de spoiler sart bence. Allah kaza bela vermesin![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Leon u çok görüyorum ya aynı yerlerde takılıyoruz yada çok geziyosunuzkuzey kent toplantıda gördüm sanırım fotoğrafların oldugu yerde. Çok dikkat çekiyor iki aracada maşallah
Yagmurlar durmadigi icin temiz bir guncel yapamiyorum, 2010 sonrasi oem ledli stop gunceli diyelim
![]()
Bir yada iki gün önce Demetevlerde Mit'in orada aracı trafikte gördüm.
Gerçekten çok hoş duruyordu. Maşallah.
Egzoz pozisyonunda biraz sıkıntı var gibiydi sanki aşağı düşmüş gibiydi. Yada sabah sabah uykusuzluktan bana öyle geldi![]()
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Abi 207lere sardım bende bu aralar, yaptığın ekstralar ne kadara maal oldu rica etsem burdan veya özelden yazar mısın? Birde soft yazılım 61lik dp ve K&N hava filtresi ile ne kadar verim alıyor 1.6 hdilar? 1.4leri 110 115hp arası alıyor diye biliyorum. Yakıtta ne kadarlık bir artış söz konusu oluyor bunlar yapılınca bilgilendirirsen çok memnun kalırım teşekkürler![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Adım adım yapılış tarzında 1. sayfada güncelleme yaptım![]()
2 side çok güzel olmuş. 207 Kırmızı olsaydı nefis olurdu.![]()
Coğrafya kaderdir
Kazasız belasız
EVOLUTION X
Astra h lip gunceli
kirip kirip cupra takmaktan hem ben biktim hem cebim en sonunda esnek astra h ile mutlulugu yakaladim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)