User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: 95' E36 318is Coupe BostonGreen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki tam oturdumu yan sanayi tampon ? mevcut sisler yada tampon kenarlari falan tam oturmayabilir diyorlar. Bende e36 nin son tamponu var acaba m tampon alsammi diyorum . Bu arada sokme takma isinide boyacimi yapiyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotograflara bakınca kendi aracımı ilk aldıgım zamanlar geldi aklıma, gerci sen benden biraz daha sanslısın.
    Maşallah diyeyim sonra madem önerilere acıksın biraz bişeyler yazıyım affına sıgınarak
    Yeşilin en güzel tonlarındandır boston. biraz canlandırmak lazım ışıl ışıl parlar
    Çamurluk sinyalleri ters hocam. Sağ solun, sol da sağın. Bi yıldız tornavidaya bakar
    Arka m tampon lazım sana cıtalarıyla birlikte, o çakma park sensorlerinden de kurtulmuş olursun bu arada
    M kapı bantları, 2.el olarak temiz illaki rastlarsın
    Spoyleri soktugun iyi olmuş gereksiz agırlık,, cam ustu spoyleri de sokebilirsin
    kelebek fitillerini degişirken bence kelebek camının altında kalan fitilleri de degiş, toplamda 100-120 tl gibi bişey tutar
    Egzoz ucu konusunda takman gereken söyle bişey, nizami montaj ettikten sonra cok yakışıyor

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracınıza..Son hali ile daha güzel olmuş..
    En güzel Alman orjinaline yakın Almandır
    Kesinlikle öyle..

Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki tam oturdumu yan sanayi tampon ? mevcut sisler yada tampon kenarlari falan tam oturmayabilir diyorlar. Bende e36 nin son tamponu var acaba m tampon alsammi diyorum . Bu arada sokme takma isinide boyacimi yapiyor ?
    Tam oturdu denemez %90 oturdu ama çok dikkatli incelemek lazım görebilmek için.. Tamponu ben taktım 5dk sürdü..

Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotograflara bakınca kendi aracımı ilk aldıgım zamanlar geldi aklıma, gerci sen benden biraz daha sanslısın.
    Maşallah diyeyim sonra madem önerilere acıksın biraz bişeyler yazıyım affına sıgınarak
    Yeşilin en güzel tonlarındandır boston. biraz canlandırmak lazım ışıl ışıl parlar
    Çamurluk sinyalleri ters hocam. Sağ solun, sol da sağın. Bi yıldız tornavidaya bakar
    Arka m tampon lazım sana cıtalarıyla birlikte, o çakma park sensorlerinden de kurtulmuş olursun bu arada
    M kapı bantları, 2.el olarak temiz illaki rastlarsın
    Spoyleri soktugun iyi olmuş gereksiz agırlık,, cam ustu spoyleri de sokebilirsin
    kelebek fitillerini degişirken bence kelebek camının altında kalan fitilleri de degiş, toplamda 100-120 tl gibi bişey tutar
    Egzoz ucu konusunda takman gereken söyle bişey, nizami montaj ettikten sonra cok yakışıyor

Teşekkür ediyorum Bir ara kaplatmayı düşündüm çünkü ciddi anlamda kaportaboya olarak yıpranmış durumda, sonra rengin cevherinin farkına vardım ve ufak kusurarı düzeltme yoluna gittim.. Şimdi pasta cilasını yaptırıcam.. Liste her geçen gün kabarıyor Kelebek fitillerinden kastım o alttakilerdi kırılmış dökülmüş, çamurluk sinyallerini de değiştirecektim dediğinizi dikkate alarak takiyim.. Her türlü öneriye açığım içeriyi biraz toparliyim iç kısmın da resimlerini paylaşıcam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada lpg ye uyumlu buji bana gore para israfidir. lpg ye uyumlu yag,lpg katkisi vs bunlar hep yalan dolan. etrafimda lpg bujisi denilen bujileri kullananlar var ama vay be iyiki almis diyen hic yok. Ben kendo servisime sordum adamlar 15 dakika gulduler : )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)