aracın orjinal radyatörü küçük adamlar aracı yaparken bazı ülkelerin sıcak havasını hesaba katmamış anlaşılan,,bu araca binenlerde çogunlukla conta yakmış,,sonra adı çıkmış 9 a inmez 8 e gibi karışık bişi olmuş,onu anladıkta bari intercolu havadar bi yere kooysaydınız arkadaş intercol ısındıgından arac bogluyor baya baya güç kaybı oluyo,,bu araçlarda radyatör büyümesi ve intercool büyütülüp öne alınması şart bide fren sistemi güçlendirilmeli,,,220 güzel arabadır kötü olsaydı 7 senedir binmezdim,220 yi yaşamak lazım
boyle motor sokup toplayan ozellikle turbolari boyle dagitan insanlara imreniyorum gunde 5 ogun turbo sesi dinleyen bir sahsiyetim. Dis gorunus beni baglamaz zevk meselesidir emege saygim var nacizane fikrim biraz fazla olmus belirttigim gibi emege sonsuz saygim var. Motor islemleri bittikten sonra nos ile bir zaman olcumu yaparsiniz artik0-100 100-200 merak ettim acikcasi
![]()
dergilere her çıkan araba süper mi demek oluyor. Bu görünüşü çok ucuz ve kalitesiz. O zamanda kalitesizdi şimdi de kalitesiz. Bunun sene ile alakası yok. Amerikada ingilterede hangi tuning firmasına gösterirsen göster o dergiyi adama gülerler emin ol o sene de gülerlerdi.
Bu arabalar tutulmadı diye bişey yok. Getirilen bütün arabalar satıldı. 2 el fiyatlarıda yüksekti. Ne zamanki yedek parça sıkıntısı ve servislerin kalitesizliği ortaya çıktı burada da fiyatlar düştü.
IN BOOST WE TRUST
Az daha büyük bir turbo takaydın keşke. Bi Gtx28 hakkıdır..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
şuan orjıanl beyın 1 bar da fazlası kaldırmıyor....o yuzden üzerin deki zaten yeterince büyük ileri günler de yeni beyin işini çözersek ki çözülecek gibi inş. o zaman enjektör ve turbo işlevini yapacam...zaten motor içinin alt yapısı yapıldı...t16 motorun en büyük sorunu beyin.....malesef yoksa deli makineler
beyni acip ustun ustundeki map sensoru lehimlerinden ayirip, internetten ebayden alacaginiz 3 bar map sensor Balgatin.
motor güç hedefine gore buyuk enjektör ve safc ile basinci açmaya baslarsiniz. 3 bar map sensor ile 2 bar basinca kadar kullanabilirsiniz.
gerisi wideband yardimiyla ayar yapmak.
ufak tefek dezavantajlari olsafa buna benzer setup i amerikali Avustralyalı vatandaşlar 20 senedir kullanıyor![]()
Zaten o Şekİl dedİĞİnİz gİb beyİn İÇİn dekİ map sensÖrÜ orjİnale Çevİrİldİ safc2 İle İptalİ yapildi...sikinti ayar olayi falan İnŞ. Sifirdan beyİn yapiliyor yÜrÜtecem bu canavari..![]()
map sensor orijinal olmayacak.
orijinal map sensoru 2 bar kapasiteli, 1 bar basinc uzerine cikilmiyor.
mevcut un yerine 3 bar map sensor baglayinca, 2 bar basinca kadar kullanabileceksiniz.
gerisi safc, buyuk enjektor ve wideband ile ayar.
çok pahali beyin şart değil yürütmek için![]()
zaten aracım 750cc gt28 turbo 1,5 barda yürüyen bir aletti ama safc2 ayarları devamlı sorun olduğundan iptal ettik t16 moto grubu için sıfırdan beyin yapıyoruz şuan arge aşamasında inş. bu ülkede rover turbolu araçlar da yürüteceğiz...
çok yakin bir sevdiğim abimdir kendisi devamlı irtibat içerisindeyiz...fakat biz farkli bir sistem üzerinde duruyoruz...aynı obd2 gibi düşünün
maşallah,ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin,dış görünüş olarak herkesin zevki ayrıdır,fakat orjinal haline dönerse daha güzel olur düşüncesindeyim.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)