Araba hortum şişirip su eksiltiyor. Söylenenler doğrultusunda ya kapak çatlak yada conta yandı. Orjinalinde 0.7 barla yürüyen araba 1.3 - 1.8 arası basınca saplama uzamış olabilir diye de kendi düşüncelerim var. Ama hafta içi söküp bakacağız inşALLAH çok sıkıntı çıkartmaz. Sorunları çözünce süpriz ile geleceğim![]()
Basıncı kontrol edeyim dedim. Ters bağlamışım boruları. Wg çalışmadı. 3. vites 3500 devirde 3 küsür bar bastı sonra stop etti araç. Yakıt yetmedi galiba fakire kaldık. Sonra düzelltim ve çözdüm malzemeyi. Yazın çok eğleneceğuk
Low & Slow. Gece günceli olsun.![]()
Yağmurlu bir ağustos ayı günceli çekelim. Bir takım sıkıntılardan dolayı sağ sol aks değişti. Kırılan aks karteri kırdı, karter değişti. Şanzıman ve difransiyele zarar vermiş onların bakımı yapıldı. Muayenesi yapıldı. Direksiyon pompası ve motor kulağı değişti. Güzel bir para yedi 2 ayda. Şuan verdiği keyif paha biçilemez. 18 jantlarımı çıkardım. Sevidiğimiz bi abimizden uygun fiyatlı orjinal ultraleggera aldım. 205.55.16 5.112 jant ölçüleri. 2016 tarihli lastikler ve 1000km yapmaması çok cazip geldi. Şuan süspansiyon aşırı konforlu. Belki ileriye doğru spor yay ile biraz daha alçaltırım. 2 tanede güncel foto atayım.
![]()
Araba çok güzel, T4 çok sevdiğim kullanması çok keyifli bir araç ama sizin ön görselle bi ilgilenmeniz gerekiyor. panjur çok tel maşa görünüyor.
Panjuru eski intercooler için ayarlamıştım. 6lt coolerden 14.5 lt ye geçince panjur biraz sıkıntı oldu ama şimdilik düzelttim. Güncel atacağım.
Panjuru düzelttim. Eskiye nazaran daha iyi duruyor. Araç babamda gündelik gezdiği için panjursuz sıkıntı oluyor. O yüzden takılı yoksa panjursuz aşığım ben ona. Eski jantlarım ağır ve konforsuzdu. Şimdi ultraleggeralar ile hem süspansiyon olarak rahatladım hemde motoru büyük yükten kurtardım. Yakıt tasarrufuda cabası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)