Merhabalar öncelikle 3 ay önce aldığım aracımı tanıtmak istedim iyi kötü yorumlarınız almak isterim..
Aracım 2014 model makyajlı kasa polo motor 1.2 tsi stock.Kozmetik olarak bikaç ekstra yaptım.
Buyrun bunlarda fotoları:
![]()
Merhabalar öncelikle 3 ay önce aldığım aracımı tanıtmak istedim iyi kötü yorumlarınız almak isterim..
Aracım 2014 model makyajlı kasa polo motor 1.2 tsi stock.Kozmetik olarak bikaç ekstra yaptım.
Buyrun bunlarda fotoları:
![]()
jantlar alışılmışın dışında çok iyi maşallah kazasız belasız![]()
maşALLAH jantlar cidden çok hoş durmuş. kazasız belasız.
Jantların sıradan olmaması çok güzel olmuş. Ön taraf plakayla daha güzel duruyor gibi. Kazasız belasız![]()
Jilet gibi yapmıssınz arabayı
yakıtı gidişi cok iyi olan vw lerden buda Allah içinize sindirsin
kazasız belasız
gidişi bu jantlar ne kadar etkiledi ?
Maşallah çok güzel olmuş.
Çengelde gordum, hatta migrosun otoparkindaydin. Jantlari sat bana diye yazıp birakicaktim cama. Maşallah. Kazasız belasiz.
Maşallah zevkiniz gerçekten çok iyi jantlar çok efsane olmuş kazasız belasız inşallah![]()
Nazar değmesin çok hoş olmuş jantlar. Farklı olmak her zaman daha çekici oluyor. Basıklık için coil mi var?
Maşallah Güzel olmuş aracın. Jantlar çok hoş durmuş ancak Arkalar sanki biraz dışarıda gibi duruyor flanş ile mi taktınız ?
Maşallah jantlar basıklık duruş her şeyi çok güzel kazasız belasızŞu KNG plakalarda efsane oldu çok iyi duruyo demeden edemedim tekrardan maşallah
![]()
BMW E90 320d LCI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)