[@hendraoi's] Great Corolla /wēd/ˈsənˌglasiz - YouTube biraz ilham vereyim o zaman![]()
[@hendraoi's] Great Corolla /wēd/ˈsənˌglasiz - YouTube biraz ilham vereyim o zaman![]()
Aylardır araç nadiren garajdan çıktı. Artık sonunda güzelce bir yıkama gerektiği için pazar günü güneşi görünce çıkarttım bir güzel doya doya yıkadım aracı.
Kış için kar lastiklerimiz ve tenekelerimiz var. Tenekeleri sanırım boyamam lazım boyaları gitmiş iyice.
Yıkama için sonax red summer aldım gerçekten güzel bir şampuan. Hava şartlarından dolayı is siyah leke sorunumu baya çözdü araç artık daha da beyaz.
Bu arada sürpriz bir jant denemesi yapacağım müsait bir zaman da ve yorumlarınızı alacağım.
![]()
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
maşallah kazasız belasız kardeşim![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
205/45/16 Te37(Sanırım değil) Jantlarımızı denemelik taktık. Ön çamurluk dönüşlerde esneme olursa sürtüyor
.
Not: Araç garajdan çıktığından tozlu o yüzden parlaklıklar pek net değil.
Torunlar ziyarete gelmiş birlikte çay-çekirdek yapıyoruz
![]()
Konu MehmetOrkun tarafından (20-02-2017 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
on numara beş yıldız olmuş.kesinlikle 16 inç olarak kullanılması gereken jantlar bunlar.15 olsaydı çok çirkin olurdu.böyle cuk oturmuş.taban 195 olsa sürtmez diye düşünüyorum.maşallah kazasız belasız
Konu eypcskn tarafından (20-02-2017 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
araç çok güzel on numara olmuş jantlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)