User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: BMW E34 520 Bussines

Kagan_KOÇAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben iyi bir pazarlıkla 160 aldım tanesını aynı dedıklerın bendede oluyor zaman gectıkce daha coğalıyor amortisorler bozulunca dıger takımların bır cogunuda o bozuyormus ben bir cok kişiden onu duydum

ayrıca lpg varmı ? yoksa non vanos olan m50 ler cok dayanıklı ve stabıl oluyor standalone yapmayı dusun derım yakıtında azalacagını dusunuyorum.
    Aslında çok iyi fiyata almışsın bende belimi bir doğrutabilirsem ön-arka takım alıp hepsini taktırıcam.Şuan arabayı zaten kullanmıyorum ayda 1 marş basıyorum ön takıma birşey olmaz yani e34 haricinde vtec2 im daha çok var onu kullanıyorum.araba kapalı garajda yatıyor kaportası bitti,bu cumartesi komple söküp boya için anlaştık boyadan sonrada döşemeyi halledicez.Standalone nedir inan bilmiyorum araştırmadım hiç ben biraz orjinalciyim ama stroker için bir ara kafa yordum sonradan vazgeçtim çünkü şu hali bile bana yeterli geliyoraracım lpgli yakıt tüketimi fena sayılmaz 30-35 kuruş yakıyorum.Keşke sende alırken m20 yerine m50 tercih etseydin çok daha iyi olurdu.

ozyrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kagan_KOÇAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında çok iyi fiyata almışsın bende belimi bir doğrutabilirsem ön-arka takım alıp hepsini taktırıcam.Şuan arabayı zaten kullanmıyorum ayda 1 marş basıyorum ön takıma birşey olmaz yani e34 haricinde vtec2 im daha çok var onu kullanıyorum.araba kapalı garajda yatıyor kaportası bitti,bu cumartesi komple söküp boya için anlaştık boyadan sonrada döşemeyi halledicez.Standalone nedir inan bilmiyorum araştırmadım hiç ben biraz orjinalciyim ama stroker için bir ara kafa yordum sonradan vazgeçtim çünkü şu hali bile bana yeterli geliyoraracım lpgli yakıt tüketimi fena sayılmaz 30-35 kuruş yakıyorum.Keşke sende alırken m20 yerine m50 tercih etseydin çok daha iyi olurdu.
    Bende lpg yok vu haliyle ortalam 9lt fln bastiginda 12 lt fln yakiyor. Dosemesi hazir temiz cikmalardan bakmani tavsiye ederim heleki kapi dosemelerinr dikkat et tabi imkan meselesi arabani merak ettim resimleri pm atabilirsen sevinirim.

M20 ile m50 bence cok fark yok sadece deformasyon yas olarak buyuk oldugundan daha cok oluyor onlarda ufak ufak halledilir.

Standalone iste beyini cikartip yerine modlanan yeni beyin istedigin sekilde yakit hava karisimiyla oynayaviliyorsun
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Kagan_KOÇAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende lpg yok vu haliyle ortalam 9lt fln bastiginda 12 lt fln yakiyor. Dosemesi hazir temiz cikmalardan bakmani tavsiye ederim heleki kapi dosemelerinr dikkat et tabi imkan meselesi arabani merak ettim resimleri pm atabilirsen sevinirim.

M20 ile m50 bence cok fark yok sadece deformasyon yas olarak buyuk oldugundan daha cok oluyor onlarda ufak ufak halledilir.

Standalone iste beyini cikartip yerine modlanan yeni beyin istedigin sekilde yakit hava karisimiyla oynayaviliyorsun
    Benzinliye ve hacime göre baya az yakıyormuş şaşırttın beni.Döşeme olayı daha bekliyor aynı deriden bulduk gibi birşey o yüzden büyük ihtimal direk ondan yapıcaz.Standaloenu bilmiyordum öğrenmiş olduk şu arabayı adam akıllı bir topladıktan sonra araştırıcam standalonenu merak ettim. Bu arada arabayı fotolarını yolladım pm'den

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner baskan hayirli olsun,biraz gec gorduk konuyu ama olsun kht nin canlidada fotodada masallahi var,tam bir orjinallik abidesi,allah kaza bela vermesin,keyifli,gazlamali gunler dilerim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soner baskan hayirli olsun,biraz gec gorduk konuyu ama olsun kht nin canlidada fotodada masallahi var,tam bir orjinallik abidesi,allah kaza bela vermesin,keyifli,gazlamali gunler dilerim
    Eyvallah kardeşim saolasin eksikleri var ondan sonra turlariz bir aksam
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)