maşallah kırmızı ayrı guzel kazasız belasız
Yeni fotoğraflarımız
Bir de fragmanımız varYakında klip yayınlanacak inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=rWTd...ature=youtu.be
Arac evrim gecirmis masallah
Sahsi fikrim guzel bi pacalik ve on panjuru siyah yapman dahada guzel yapacaktir araci
Masallah....
Maşallah. Bi Far karartmasi iy gider bence. Çerçeve mat siyah, sinyal tablasıda kırmızı cam boyası ile güzel durur.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Sakın far karartması yapmayın derim.. Orjinal çok daha temiz duruyor. Artık nerde corsa c varsa hepsinde far karartma görür oldum. Enjoylardaki mercekli fardan takılabilir belki. Ama karartma artık gözü rahatsız eden extralardan biri oldu bence. Farlardaki amerikan parklar yeterince sade ve güzel durmuş zaten. aynen devam. Güzel hafif birtakım jant ı hakediyor. Maşşallah.
Edit: Mercek uygulaması yapılıyormuş gördüm.
*On3r*
aracınıza maşallah temiz duruyo baya..son çekimleri nerde yaptınız ?
Sağolasın kardeşim, teşekkür ederim
Teşekkürler, görsel olarak bir süre böyleyiz, önceliğimde bronz baskı var
Farlar için bi projemiz var, askıda şuan için
Olur abicim ne zaman istersenAleyküm selam
Teşekkür ederim abicim, bu şekilde devam edicem zaten
Teşekkürler, sasalı piknik alanında yaptık.
Maşallah son hali çok güzel olmuşAllah kaza bela vermesin.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Güncelleyelim;
Bronz baskı balata yapıldı, volant hafifletildi, debriyaj rulmanı ve krank keçesi değişti.
Fehmi abiye(tekin subap) ve (mert1612) MCS kankama teşekkürler![]()
Maşallah aracın kaderi değişmiş ellerinizde,şahsi düşüncem jant takılacaksa siyah veya gun metalden farklı renk olmalı.Koyu renk çok boğmuş arabayı.
Çeyrek Mühendis
Bronz baskı balatadan önce kullandım sonra kullandım arabanın kaderi asıl şimdi değişti her viteste hoooppp geliyorum diyor Allah kaza bela vermesin kardeşim benim.
maşallah kazasız belasız.bronz baskı ve volant hafifletme işleminin maliyeti hakkında bilgi alabilirmiyim pmden?
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah kazasız belasız
EVOLUTION X
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)