Detailing işlemini yapalı tam 6 ay oldu. Cem abiye kontrole gittim. Herhangi bir işlem yapmayı gerek görmedi, aynı şekilde korumaya devam edicem. Senesi dolunca tekrar bi elden geçireceğiz![]()
Arkada benim arabayı Berkay siliyor![]()
Maşallah kardeşim çok diri araban var cmts test ettim onayladımboya bakımı efsane bebek poposu kıvamında
![]()
İlk fotoğraflarına bakıp "Ne kadar temizmiş" diye düşünürken detailing işlemlerinden sonraki fotoğraflar yorumsuz bıraktı beniMaşallah arabanın kaderi değişmiş. Allah kaza bela vermesin.
Eyvallah abicimm
teşekkürler
parlak esnaf berkaya burdan da teşekkürler
sağolasın abicim, hardcore garaj cem abi sağolsun çok emeği var biliyosun
çok teşekkür ederim, sağolun![]()
Yanıyo rengi maşallah kazasız belasız![]()
BMW E90 320d LCI
Masallah arabaniz cok iyi duruyo,ama nacizane tavsiyem bir onceki jantlarla devam etmeniz yonunde. Bu jantlar biraz olmamis gibi sanki. Kazasiz belasiz keyifli surusler![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Teşekkürler, önceki hali çok sıradandı. Her köşe başında görebileceğiniz bir Corsa şeklindeydi.
Bu şekilde daha önce yapılmayanı yapmış olduk sanırım
Jantları ben takmadan önce yakışacağını düşünerek aldım. Çevremden de ön yargı ile yaklaşıp, sonrasında beğenen çok kişi oldu
Önleri 2-3 cm civarında basıcam ancak ön lastik ebatlarım çok ince, değişime gidicem. Şuan arkalar 185/45/15, önler 165/45/15.
Arkaları öne alıcam, arkaları da 195/45/15 yapmayı düşünüyorum.
Maşallah kardeşim, ön lastikleri değiştirip biraz daha bastınmı çok güzel olucak. Yanak, ebat küçük olduğu için lastik çamurluk arası boş kalmış sadece .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)