User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Sıdıka

Smt_Krblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet kardesim çok güzel olmuş aracın kazasız belasız
    sağolasın berkay, 307'ye de maşallah
    Alıntı KARALOM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ögrencilik yıllarımdan biriktirdigim paralarla aldıgım 94glx hayatımda ilk defa motor yagına ve lpgye para harcadıgım.
    90binden 140bine kadar kullandıgım tepesinden adeta inmedigim yazın yandıgım kışın dondugum
    rampalarda agladıgım sanayiyle ilk kez tanıstıgım adeta birbimizin cok kahrını cektigimiz skodaydı
    ama bir kuştan herzaman daha az maliyetli sakın yanlış anlasılmasın imajıda daha düzgün ülkemizde
    cokda iyi denk getirmişsin o kilometrede yagına dikkat et kışın içebiliyor yagı benim lpgde yazın donuyordu ama buranın kışıda çile.
    tamponlar güzel olmuş bide glx sis,bi lip, bi vwmk1 jant akarsın valla
    allah kaza bela vermesin...
    teşekkürler, bakalım zaman ne göstericek renk değişikliği yapabilirim yaza doğru çılgın projeler var aklımda Aynı fikirde olursam satmayacağım bi araba yapıcam inşallah
    Alıntı cursedjester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız. Okurken yaa o tampon komple boyanırmı diyecekken fotoğrafı görünce U dönüşü yaptım kendi kendime Çok değişik ve güzel olmuş emeğine sağlık..
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahin ve motordan sonra ilaç gibidir öğrencinin aracı parçası ucuzdur; az yakar işini görür; karoriferi sağlamdır Duygusal anlar çok yaşatır satmak istediğinde daha çok anlarsın değerini Birde arkadan fotolarını koysana merak ettik.
    Kazasız belasız cezasız inşallah.
    aynen öyle gerçekten arkası çok boş kaldı hiç içime sinmedi aslında bu gün ilk defa çektim istedğiniz için

Smt_Krblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hafta sonu fırsatım varken farları açıp sinyallerin olduğu kısımları turuncu yaptım ama çok içime sinmedi açıkçası kırmızıya dönük yanıyor gibi. Ekstra olarakta jantları gun metal boyadım hazır jant lastik sökmüşkende çamurluk içlerine pütür uyguladım detaylı fotoğraflarını eklerim kısa zamanda.

Arka tarafla ilgili yorumlarınıza açığım kafamda sadece sparco paspas yapmak var ama yeterli olmayacak sanırım

buda.pest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi hocam gönülden destekliyorum,takip ediyorum seni.
    Rahmetli dedemin de 93 Formanı vardı,çok küçük yaşta onla öğrendim araba sürmeyi de hararet yapmayı da
    O Forman'ın yeri çok ayrıdır bende,amcam bıraksa alıp tertemiz edip binesim var ama kısmet
    Kolay gelsin

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam, arka stopları blackline stobu ile değişirdim. Panjuru da glx panjuru ile değişirdim şu yarısı açık olanlarla. aracın içi ne durumda? en sevdiğim yer skodanın içidir, sökmesi dağıtması 5 dk, açar vidaları sıkar, geri toplardım hep

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)