Baligimin ilaci geliyor nihayet....
Printable View
Baligimin ilaci geliyor nihayet....
Hayirli olsun abi cok merakla bekliyorum ne gelicek sure acaba :)
Bende merakla beklıyorum.
Zaten bu son,satacagım arabayı.6 tane arabam oldu,tozlanıyorlar kapalı garajda.3'unu satacagım onumuzdekı ay....
Hayırlı olsun. Süreyi merakla bekliyoruz :)
Dün gece alıştırma yapıyordunuz sanırım. Gece 12:30 sırasında Temdeydiniz. :)
Tesekkur ederim,bende merak ediyorum ama yagmur izin vermeyecek sanirim.
Hatta yeni jant ve yeni takim TrofeoR da aldima ama kismet olmayacak sanirim.
Evet,dun fren rodajindaydim,bu adam ne sacma isler yapiyor diye dusunmus olabilirsin,bir hizlaniyor bir yavasliyor diye ;)
Murat eline saglik.
Hafif 18 jant ve bunlara uygun yeni set TrofeoR aldim ama sanirim pazara kullanamiyacagim :(
Yahu tum eksikleri giderdim,aferdersin bir suru harcama yaptim ama olana bak...
Sanirim haftaya satarim,kismet degilmis napalim...
Cikicagimda,yagmur olucaginicin hedefim olan hazirligin karsiligini alamayacagim...
Bari hakkını verecek birine gitse abi.
Sanırım kış'ın gelmesi ve piste çıkamayacak olman neden.
Aynen oyle.
Yoksa onu acık bır arac.Motor ıcın cokkkk saglam.Motor stok olarak cok fakır yuruyor.(Yakıt tuketımı ıcın)Adamlar o kadar motor ıclerıne guvenıyor.
Ben pıst sevıyorum,kısın yatıyor benım ıcın arac.Oncelerı mod yapmayıda severdım ama artık onada enerjım kalmadı...
Of ya keşke lastiklere bile bittim ben inş yağmur olmaz :( Keşke benim olsa cuprada dizel Golfle devam :D
Lastikler guzel guzelde,havaya bagli hersey :(
castrol srf hidrolik için tebrikler gerçekten,feredo balata çok fark edecektir... discler soğuma açısından faydası olur fakat tek piston kaliper bence yinede yetersiz kalacaktır sub8 için beklemedeyiz
DS2500'ü Oem disk ile Impreza'da kullanmıştım ağzım açık kalmıştı fren performansına :)
Güle güle kullan abi iyi derecelere vesile olması dileğiyle