2. Ellerin fiyati ne diye bakarken Cupra ilaninin altinda yazan,koptum! Haha!
Not : Agresif sert bir araçtır, Hız Lineer yükselir fakat 100-200 arası bambaşkadır. Şoförlüğü iyi olan arkadaşlar ilgilensin saygılar !
Bu nedir...
S3 bakarken Mart 2015 sonrası üretilen araçlarda ECU yazılıma müsaade etmiyor gibi bir bilgi okudum. Nedir aslı astarı?
Tabi,etmiyor.
Umarim benimki yani seatlarda yoktur bu.
Vw ve Audi boyke malesef.
Ama zeki eminim bakmistir?
Baktım ama emin olamıyorum abi yazmayı denemediğim için. Aynısı seatlarda da geçerli diye biliyorum yani yazılamama ihtimali var gibi. Benimki Mart 2015 yani tam sınırda belki seninkine yazılım yapılamıyordur pistten sonra bir dene istersen.
Hayırlı olsun, çok güzel bir araba almışsınız, sizinde pistte nasıl bir süre çıkaracağınızı merak ediyorum gerçekten, bende yakın zaman da polo gti'ımı satıp Golf 7 R aldım, vwr600 intake, goodridge çelik fren hortumu, yellow stuff balata(ön sadece), typ200 hidrolik ve michelin pilotsport cup2 aldım, parçaların bazıları yolda geliyor UK'den, yetişirse hepsini uygulayıp gelicem önümüzdeki pist gününe bir aksilik çıkmaz ise, yetişmez ise eldekiler ile gelicem.
karakteristik olarak çok merak ediyorum Golf Mk7 R ile sizin aracınızın farklarını. Zeki, utku ve orçun ile baya bir konuşucaz o gün büyük ihtimalle.
Umarım orada görüşürüz. Şimdiden iyi eğlenceler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tabiki gorusuruz,Golf7R cidden basarili bir recete.
Aslinda gunluk icin almayi dusunebilicegim bir arac ama pist icin secimim farkli oldu.
Parcalar guzel,insallah memnun kalirsiniz...
Bu aksam bıraz yol tutus ve ara hılanma test ettım.100km cıvarı kullandım.
Yol tutus bu kasadan beklenılmıyecek kadar cevık ve keskın.Yanı dısarıdan 4 kısılık hatch bır arac duruyor.Yanı leon dızel den ne kadar yol tutus beklenırse,onun gıbı ıste.
Kılıt cupra yada kısısel moddakı cıdden ıyı ama comfortda tam bır elektronık esp gıbı calısıyor.
Kılıt cok hızlı devreye gırıyor,agresıflıgı yerınde.Bakalım pıstte yetıcek mı?
Frenlerı cok zorlamıyorum,balatalar yenı degıstı ama ıyı gıbı,bıraz daha yukarıda tutmaya baslıyabılırdı.
Ses yok arkadas,uyuz oldum!Kesın egsozu ellemek gerek.
Hızlanması muhtesem.Ancak verılerı type R dan kotu fakat nasıl kafa burun yuruyor,hala cozemedım...
Kesınlıkle 280+ bu arac.
Kasaya mutlaka bushing kıt gereklı.Sanırı rekor kıran aracda bazı seylerı sıkılastırmıslardır.
Arka tutusu bıraz artırmak gerekebılır eger one mudahele eddmıyorsak.
Bu paraya cıdden cok ucuz.Cıdden olmus....
Beğenmene sevindim Murat abi. Biliyorsun dbn bir veri ama kat ettiğin mesafe önemli olan. Onları karşılaştırabildin mi?
Hıc bakmadım detaylı,amacım km yapmaktı. Eve donuste olctu benım yerımde....
Genel olarak guzellll.............
Murat abi yazilim yapilmiyor benim golfe malesef sende bi baktir istersen pist gununden sonra beklemek gerekicek sanirim amerikada bir kac firma cozmus diye okudum ama tam emin degilim
Benim 12,1sec -2 egimde,Zeki'nin benden hizli
Yazilim icin henuz bakmadim ama dedigin gibi olabilir. Mart sonrasi GolfR'lara olmuyor,eminim ama benimkide o beyindense bekliyecegiz. Zatenen fazla 2 ay kullanirim,yeni sahibi yapar.
Yanlış görmediysem bu sabah köprü trafiğindeydi. Rengi fotoğraflarda çok belli olmamış. Beyaz için çok hoş bir ton.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)