Aracınızın maşallahı var gerçekten çok güzel olmuş herşeyiyle emeğinize sağlık. Özellikle TE37'lerin son hali daha önce taktığınız diğer tüm modellerden çok daha güzel olmuş. Bence jant olayına bu haliyle nokta koymalısınız)
İğrenç difüzörden kurtuldum sonunda.
Her zamanki gibi custom bir şeyler yapmak üzere yola çıktım ve sonuç; eskisinden kat kat güzel oldu, son susturucu da iptal edildi.
Çakma carbon canardlarımkalıp alıp,pleksiden kestirdim, 5d carbon kaplattım.
Birgün pro fotoğrafları da çekilir inş : )
![]()
Konu cess tarafından (12-10-2017 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
Çamurluk siyahken benimde çok hoşuma gidiyordu. Fara bir mercek, tavana yarıya kadar folyo ön camda film yok sanırım ön camada ufaktan bi filmle duruşunu tamamlar. Kazasız belasız sürüşler.
Konu AliGizda tarafından (15-05-2017 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.
Tesekkurler..bu gidişle çamurlukları karbon folyo kaplatıcam gibi,eski halini bende özler oldum
En son burada kalmışım
Karbon folyo kaplatma fikri vardı kafamda, bu sefer de değişik bir şey yapmak istedim, çamurluk-ayna-bagaj üçlüsünü 5d karbon kaplattım.
1 hafta geçmeden başıma gelen! Bilerek folyoyu kaldırmış p*ç in teki, bende o tarafı sökmek zorunda kaldım.
Ufak tefek detay değişikliği yaptım arada
Yaz bitmeden jantlar değişti tekrar. Beyaz janta doydum artık
Muayeneden APP plaka ile geçtikten sonra 60 lık downpipe ve son susturucu iptali yapıldı. Folyolar söküldü.
![]()
Maşallah araç gerçekten çok güzel, canlıda çok daha alımlı duruyor. Birkaç kez Batıkentte geçen haftada avmnin birinde gördüm ama hatırlamıyorum. Kansız herif folyodan ne istediyse artık.
Maşallah çok güzel duruyor, çok beğeniyorum bu kasayı çok hoş duruyor yapılınca da. Elinize zevkinize sağlık.
Maşallah hocam geçen batıkent tarafında gördüm aracı da hala sizde olduğunu bilmiyordum. Güzel günlerde kullanın
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Maşallah Te37 li hali nokta olmuş,şimdiki jant zevk/renk meselesirpf1'de bu araçta hoş duracağını düşünüyorum.Takipteyiz
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Çok güzel ya Maşallah![]()
Konu cess tarafından (27-10-2017 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
Kışlıklara geçtik artık. Lastikler Falken 205/45/17 , jantlar SSR Type-C RS replikası 17x7.5 et 40
Diğer jantlarıma göre çok içeride kaldılar doğal olarak, spacer şart gibi.
Ön farlar da temizlendi, ön tampon kanatları söküldü. Jant stickerları ve lastik yazıları gelecek, birde ayna kapaklarındaki folyoları sökebilirim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)