Ünlü bir Türk düşünürün dediği gibi ;
İnşallah , Maşallah ile maneviyatınız gelişir , güzelleşir. Arabanı geliştirip güzelleştirmek istiyorsan para harcamalısın.
Ünlü bir Türk düşünürün dediği gibi ;
İnşallah , Maşallah ile maneviyatınız gelişir , güzelleşir. Arabanı geliştirip güzelleştirmek istiyorsan para harcamalısın.
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Geçen kış 15 jant ve kışlık lastik ile ( 185-60-15. ) kullandığımda fark ettim ki hafif jant ile arabanın kullanımı , yanaklı lastik ile konforu çok ciddi güzelleşiyo.Oem jant lastik 19.8kg. Buna yakıt tüketimindeki düşüş ve performans artışı da eklendiğinde bambaşka bir araba haline geliyo. Hem güzel ve sportif görünecek hem de bu artıları sağlamak için 16 oz racing ultraleggera sipariş ettim. Saolsun Birlas kısa sürede temin etti jantı. Lastik olarak ta fiyat performansta rakipsiz olan Falken Ze914 aldım. 215-45-16. Bu şekilde jant lastik 15kg.Bunlara ilave olarak ST V3 coiloverlarımı %70 yumuşağa ayarladım. Maliyetli oldu belki ama tam istediğim gibi oldu araba. Sıfır aldığım ilk günkü heyecanı tekrar yaşıyorum. Çok çizik gözüken oracle kaput filmini de Llumar PPF ile değiştirip ödüllendirdim kendimi. Film çok başarılı yakın zamanda çamurluklar ve tamponda da PPF e dönmeyi planlıyorum.
Bunlar da son halinden kareler.
![]()
Allah kaza bela vermesin abi. Çok güzel. Megane RS'e baktığın gibi buna da gözün gibi bakıyorsun. Maşallah![]()
Icinden canavar cikmisAllah kaza bela vermesin.
FREEDOM IS NOT FREE.
האדם הוא הפלדה והטנק מתכת בלבד
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)