Bu kasa değil ama sanırım bizim nesilin audi tt ile tanışması need for speed 2 oyununda başlamıştırhalada baktıkça bakasım geliyor Maşallah hayırlı olsun
![]()
Bu kasa değil ama sanırım bizim nesilin audi tt ile tanışması need for speed 2 oyununda başlamıştırhalada baktıkça bakasım geliyor Maşallah hayırlı olsun
![]()
Arkadaşlar... Arkadaşlar...
Hep beraber beğendik arabayı sağolun hepiniz ve arabaya nazar değdi
Yardıma ihtiyacım var.
Özet geçiyorum.
Bir süredir araba İst GOPaşa'daki kardeşimde. Evin 2. arabası olduğu için benim için problem yoktu. Kardeşim de 2 milyon km tecrübesi olan bir kullanıcı, sıkıntı yok.
Arabanın arıza ışığı yanıyor ve çok iyi tanıdığımız birine götürüyor.
Deniyor ki egzos çıkışındaki 2. sensör arıza vermiş değiştirecez. o.k. değiştirelim.
Bunu monte ederken bişey dışarıda mı ne kalıyor galiba ve arabanın altı biyerden geçerken sürtüyor kablo kopuyor, hop yeniden yanıyor.
Bu esnada artık kablolar kısa devre mi ne yapıyor, artık ben de tam bilmiyorum.
Daha sonra yeniden deneniyor ve başka bir müşür takılınca o da arıza veriyor ve kardeşim bu arabayı Avek'e götürmeye karar verdi.
Bu sabah Avek'ten arıyorlar ve 4700 TL diyorlar beyin değişmesi lazım.
Avek'ten söylenen şey bunu dışarıda yaptıramazsın, kodlayamazlar. (Ne demektir hiç bilmiyorum)
Yeni müşür takarsan onu da yakar.
Uğraşıp yine bize gelirsin boşuna dolanma, extra masraf yapma.
Arkadaşlar çare nedir? Ne yapmak lazım. Bana bir yol gösterin.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Evet ya.
Sen çok güzel özetledin.
4700 tl'yi duyunca herhalde benim de beyinde araz meydana geldi
Beyinci arkadaşlar, işin altından kalkabilecek yetenekli beyin tamircisi aranıyor.
Ecu Centera bir uğra derim zaten izmittesin mesut yardımcı olur
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Arkadaşlar uzun zamandır yazmak istiyorum ancak bir türlü nasip olmadı.
Yukarıda bahsettiğim problemi çözdük.
Önce Güray'ın ( @oliviera7 ) yönlendirmesiyle Powershop'a götürdüm aracı.
Orada bunun elektronik bir problem olduğunu söylediler ve beni yine Maslak Sanayide Esem Elektroniğe yönlendirdiler.
Esem Elektronik "abi senin arabaya 450tl sıkışmış onu alalım da arabayı ve senin kafanı rahatlatalım" teklifi ile gelince
bu önerilerini hay hay diyerek kabul ettim
Avek'in afedersiniz... ya ben neyse şimdi bişey demiyorum
Ama adım gibi biliyordum bunun çok küçük bişey olduğunu.
Büyük servisler ya da yetkili servisler diyelim, o büyük mağazaların kiralarını ödemek,
çalıştırdıkları personellerin maaşlarını ödemek ve güzel paralar kazanmak için tabi ki belli politikayı güdüyorlar ancak olan yetkili servise güvenen kullanıcılara oluyor.
İşinin ehli ustalar gibisi yok gerçekten de.
Telefonda hatta 1450 anladım ilk önce, dedim 1450 mi? , cevap ise şöyleydi "yok abi 450"
O zaman dans![]()
Anlatim diliniz cok guzel keyifle okunuyor yazdiklariniz. Aracinizada masallah bir daha sorun cikarmamasi dilegiyle![]()
Aracınıza ve size kocaman maşallah bu yaşlarda bu tarz arabalara bınen ınsanlara cok sık rastlanmıyor ***** bınenler ıse tadını keyfını sonuna kadar hak edıyorlar sizin gibi. umarım birdaha nazar değmez aracınızakeyifli ve samimi anlatımınız için teşekkürler
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)