Maşallah, gecen cumartesi sabahı aracı dısarı cıkarmak icin calıstırdıklarında sesini duymustum, efsane!
Allah kaza bela vermesin...
Maşallah, gecen cumartesi sabahı aracı dısarı cıkarmak icin calıstırdıklarında sesini duymustum, efsane!
Allah kaza bela vermesin...
Coskun ARIKAN
Ciddi anlamda emek harcamışsınız,oldukça bütçeli bir çalışma olmuş umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız kazasız belasız..
İşçilik ve malzeme kalitesi ben buradayım diyor. Maşallah.
Tekrardan tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.. Mekanigin disinda gorsel olarakta calismalar suruyo; suan icin jantlar gunmetale frenler ise griye boyandi; on ve arka farlar servisten alindi; logolar; oem on panjur; arka tampon alti plastigi ve ufak tefek parcalar ise yolda; haftaya boya isini hallettikten sonra distan gorsel olarak eksigimiz kalmiycak...
![]()
hey maşallah cok asil duruyor levent..
Levent çok sevindim , tam sana yakıştıracağım türde bir araç geliyor. Çok mutlu oldum senin adına. Keyfini çıkarman dileğiyle.
-Fırat
Maasallah Levent Herseyiyle harika Bi araç aldın, Powershop mis gibi hazırladı artık koşturmak sana kaldı![]()
4xx li surelerde adını duymak, görmek istiyoruz![]()
maaşallah levent Allah kaza bela vermesin..golften sonra bi kademe yükseldi hedefler)
Tekrardan tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin... Araba henuz boyaya girmedigi icin detayli resimleri yok haftaya o iste hallolduktan sonra zaten disinda yapilcak birsey kalmiycak; o zaman detayli resimlerini paylasicam. Suan icin methanol tanki ve gostergeler ayarlandi, orta konsol piano black boyandı:
Radyo da OEM MMI ıle degısegı ıcın onu boyatmadım. Bu sekılde olucak:
![]()
Ne desem boş ben daha soft yazılım atmaktan korkuyorum şu yavruya bakmaşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)