inceden bir duyum aldık usta doğru mu![]()
Maşallah,Allah kaza bela vermesin.Eski bir 106 Kullanıcısı olarak siyah renk ve şu Kristal stopları birbirine çok yakıştırıyorum.Tekrardan Allah tekerine tas deydir mesin diyelim.
maşaallah kardeşim..Allah kaza bela göstermesin...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Önce sl gitti izmir e şimdi de gzd, bu gidişle psa grubunun güzel örneklerinin tamamı izmir de toplanacak, maşallah kazasız belasız.
Çok çok güzel bir araba, emeklerinizle daha da güzelleşmiş. İnşallah bir gün bize de bu kadar temizi nasip olur.
Abi birkaç ay sonra alabilirim senden bu makinayı e36 coupe-cabrio sevdasından hüsranla ayrılırsak.
imzasız..
Maşallah abi psikolijimi bozuyorsunallah nazarlardan saklasın... Kazasız Belasız...
Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
0531 985 1905
AhahahahhaHakkı yenmez EE nin
Saolasın kardeşim Allah razı olsun çok daha iyileri senin olsun..
Anılcım herşeyin hayırlısı diyelim![]()
AhahahhaahhaVer Rs'i al Gzd yi
Saolasın kardeşim Allah razı olsun Cansın..
ALLAH VAR GAM YOK..
Abim canın sağolsunda büyük konuştum o araba ömürlük kefende cep olsa götürürüm öyle özenerek yapıyorum
Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
0531 985 1905
Maşallah. Temizleri çok az bu makinaların. Kıymet bilecek birinde olması çok güzel.
Allah kaza bela ceza göstertmesin kardeşim.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)