Güle güle kullanın....
En son ben forumdan ceyhun un arkadaşları için bu araca ekspertiz yapmıştım. O sen miydin?
Güle güle kullanın....
En son ben forumdan ceyhun un arkadaşları için bu araca ekspertiz yapmıştım. O sen miydin?
Citroen Serhan'daki sizseniz evet siz yapmistinizbahsettiginiz eksikleri giderdim. Turbo revizyon vs
Tartışmasız DS3'e en yakışan kombinasyonlardan birisi. Maşallah.
Cok tesekkurler herkese
Yürürü de aşağı yukarı 207 RC'lere eşdeğer.
bunların dizeli varmıymışçok güzel bir araç bence. genç spor tek kapı dizel daha ne olsun
araç maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin...
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
maşallah jantlar çok güzel acayip uyumlu duruyor herşeyi kazasız belasız inşallah..
Çok teşekkürler herkese
@d_darko ; Sky Edition'un fotoğrafı varsa görmek isterim
Arkadaşımın Le mans'ını da kullandım çok kısa bir süre. Onun koltukları, dışardan duruşu falan daha yarışçı bir karaktere sahip bence. Ama DS3 daha modern duruyor bana göre. Tabi zevkleri ve renkleri farklıdır herkesin. DS3'ün iç mekanı daha geniş sanırım. Ayrıca RC'nin koltukları Recaro olduğu için arkada oturan ön tarafı biraz zor görüyor ama öndeki yolcular için kesinlikle mükemmel koltuklar. Donanım olarak iki araç da gayet dolu. Katlanır aynasına kadar mevcut. RC'nin yol tutuşu bir tık daha öndedir diye düşünüyorum
sağol kankacım çok yardımın dokundu aracı alırken. en kısa zamanda bekliyorum, görüşelim![]()
Maşallah aracınıza sevdiğim ve alacağımda arayıp bulamadığım renkte aracınız. Tekrardan Maşallah.
Citreon DS3 1.6 THP 156 HP
Cok tesekkurler herkese![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)