Kazasız Belasız
Çok teşekkür ederim yorumlar için durban hariç jant tavsiyesi alabilirim bu arada durbanlar kafamdaki ilk model ama biraz farklı mı olsam diye oz superturismo düşündüm piano black yada gunmetal, yada çok kollu hafif offsetli bi audi jantımı taksam falan dedim.
Ölçü kesinlikle 18 olacak bu arada, 17 düşünmüyorum taktığıma değmez, 19 da aşırı yorar
Durban takalim fantaziye gerek yok![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Plaka aydınlatmaları nerden ve ne kadara aldınız ? Arıza ışığı yaktı mı ? Birde çok mu parlak yoksa flaş mı patladı plaka zor okunuyor.![]()
Valla 4 arabadır plaka aydınlatmalarımı hep photonun 8 li ledlerinden kullanıyorum acayip memnunum 1 kez bile patladı etti derdim olmadı hiç
Çok parlak değil parlaklık bence tam ideal muhtemelen benim iphonenun odaklamadan dolayı sıkıntı olduBenim öncelik mavi falan değil net beyaz vermesiydi çok güzel beyaz veriyor ve dayanaklıda
Arıza lambası cruze,astra,a3 te yakmamıştı ama golfte yaktı onuda vagcomdan söndürdüm.Ayrıca golf 7 varsa sizde parlaklığı dert etmeyin parlaklığını vagcomdan ayarlayabiliyorsunuz bu size parlak geldiyse kısabilirsiniz.
oz superturismo lm, uygun fiyata bulursam bende almayı düşünüyorum.
![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah caner. 18 oz iyidir. ben bulamadım, bulursan tak mutlaka. gun metal ateş eder.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Kesinlikle efsane vakit bol içime sinen bir jant takıcam inşallah en olmadı replica durban takıcaz mecbur
Çok teşekkür ederim abiKonyaya yolun düşerse bende beklerim abi, bi etliekmek yeriz
Eyvallah hasan abi adamın dibisin çok yardımcı oldun bana inşallah replica orjin falan kovalayalım bakalım bulabilirsek![]()
gerçekten bambaşka oluyor bu jantlarla araç sanrufu unutturan tek şey bu jant benim için
Aynen öyle abi senin golfte çok güzeldiDifüzör ü alacaktım aslında ama hem yay hem difüzör birde egzoz falan girecekti işin içine difüzör egzoz u rölantiye aldım mecbur
----
Yay çok basmadı gibi gelmişti ama şöyle birleştirip bakınca fena basmamış gibi sırada krmızı kemer, alcantara direksiyon, jant var
![]()
güzel oldu maşallah jantı büyütünce kalıp gibi olacak eminim
Yaylar çok iyi olmuş, filmde var, güzel bir jantla dış görüntü süper U Led'i, R tamponu saymıyorum
Güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Basıklık bütün golf ler e çok yakışıyor bunlarda da ayrı duruyor . Zaman la yüksek gelmeye başlayacak araç keşke daha düşük olsa diyeceksiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)