kaç yıldır siteye üyeyim eskiben beri araçlardaki jantlar kalite kokuyodu hele bi 1.4 siyah civic vardı hasta oluyodum
sonuç olarak her yaptıgınız iş kaliteli ve orjinale sadık kalınarak yapılmış işlerden oluşuyo inşallah devamı gelir başarılar.
kaç yıldır siteye üyeyim eskiben beri araçlardaki jantlar kalite kokuyodu hele bi 1.4 siyah civic vardı hasta oluyodum
sonuç olarak her yaptıgınız iş kaliteli ve orjinale sadık kalınarak yapılmış işlerden oluşuyo inşallah devamı gelir başarılar.
Eyvallah sağolun
TeşekkürlerYorumunuzu okuduktan 1-2 dakika sonra uyandım
Ben bile unutmuşum Civic'i
Aslında ne jantlar geçti elime de iş kurduk falan araba yapıp da koyamadık. 2 takım 3 parça AC Schnitzer 2 takım 3 parça OZ Futuram vardı hepsini sattım.
Maşallah, facede görmüştüm fotoları, çok beğenmiştim.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
MaşallahAracın 2. sahibiyim satalı 1,5 yıl falan oldu sattığım gibi hala aynı
İyi günler de kullanın.. burdan birinin eline geçmesine çok sevindim. Bu arada deri döşemeleri orjinaldir
![]()
Maşallah Mafya Spec![]()
PSA Brother's
Aracına maşallah yekta jantlaarla beraber çok iyi durmuş ok gibigüle güle kullan.station emin önünde görmüştüm baağı oldu onada kocaman maşallah
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Yekta abi yeni araca maşallah kazasız belasızbu kasa 5 otomatiklerin şanzımanında yaşanan kronik bir sıkıntı var mıdır
TeşekkürlerSayfam var facete e34 club turkey diye. Ordan takip edebilirsiniz toplantıları. Çok sık olmasa da toplanıyoruz
Eyvallah sağolasın
TeşekkürlerKronik sorun demeyelim de vadesi dolunca revizyondan geçmesi gerekiyor tabi. Arabayı alırken dikkat etmeli o yüzden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)