Aracım şuanda 1.6 atmosferik 130 hp. Yavaş yavaş turbo projesine girmek istiyorum ilerleyen zamanlarda sizlerle resimleri paylaşacağım.
Corsa B Gsi hakkında sormak istediğiniz olursa msj atabilirsiniz.
Aracım şuanda 1.6 atmosferik 130 hp. Yavaş yavaş turbo projesine girmek istiyorum ilerleyen zamanlarda sizlerle resimleri paylaşacağım.
Corsa B Gsi hakkında sormak istediğiniz olursa msj atabilirsiniz.
eh bee.. anılarım depreşti ..
GSİ candır, ucuz paraya en keyifli arabalardan biridir. ben zır stock gsi ile filtre egzoz duz boru timing ince contalı 106 nın 4 boy gerisinde yürüyodum![]()
deri koltuk sunroof klima lıydı benim gsi, tekrar olsa tekrar alırım.. Çok güzeller namıssızlar..
130 hp demişssiniz. Şu an corsa gsi ile ilgili bilmek istediklerimin başında 106 hp olan gücü 130 a nasıl çıkardığınız var.
*On3r*
Teorik olarak bu işlemler yapılınca 130 hp olacak sanılabilir. Ama malesef. Orjinal jantlarla kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha hafif olur hemde gsi ruhunu biraz olsun anımsatır. Kazasız belasız kullan.
*On3r*
Bi sayfada 21412412 kere aynı fotoğrafları gördüm nolur alıntı yapmayalım coklu fotoğrafları
araca masallah fakat biraz daha orjinalleştirilse daha iyi olur kazasız belasız
Fotolara alıntı yapmayın arkadaşlar
Araca gelecek olursak zevk meselesi fakat orjinalliğe sadık kalınmalı diye düşünüyorum, jantlar stoplar orjinalle değiştirilmeli , paspaslar halı paspas olmalı yada plastik orjinal onun dışında güzel maiallah
Maşallah, Kazasız belasız sürüşler. Stop ve Jantlar için ben de orjinale dönülmesi taraftarıyım araç 97 model sanırım, hatta jant da ön tampon ve marşpiyel gibi 94 tercih edilebilir, body kit ile orj jantlar kendini daha iyi gösterecektir. Şuan izmirde birtane turbo yapılıyor biz de onu bekliyoruz, sağlıklı bir turbo 1.6 görmedik çünkü..
Tabanway..
tavan,stop,gösterge orjinale dönüp vectra a gt jantı takılırsa tam olur.
birde marşpiyellerdeki vidalar göze batıyor, biliyorum 94 body bulmak kolay değil ama ona da bir ayar çekmelisiniz.
iyi günlerde kullanmanız dileği ile
Bende arkadaşlara katılıyorum. Bi sıra bende çok istiyordum B kasa Corsa' lardan fakat nasip olmadı. Orjinale sadık kalarak yüklerseniz çok çok daha güzel duracaktır. Acilen orjinal stopları, orjinal jantları takın ve dodikleri, kapı kollarını tamponun önceden siyah olan noktalarını siyaha çevirin bence. Amerikan park var araçta normal park lambalarınıda çıkarırsanız çok çok daha güzel duracaktır. Kazasız belasız sürüşler.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama ben orjinalligini bilerek bozdum benim yapmak istediğim tam olarak hızlı ve öfkeli tarzı bir araba yapmak. üzerindeki jantlar eski jantlarina oranla daha hafif ve geniş tabanlı daha çok yol tutuyor. koltuklar aynı şekilde hafiflerilmis
artı olarak arabaya dereceli egzantrik wiseco piston garette gt35 turbo takılcak hedef 300 hp 850 kg. bunun içinde biraz para biriktirmem lazım![]()
Opel Corsa B Gsi
maşallah araba güzelbende corsa b ye c20 koymayı planlıyorum yaza inşallah
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
eyw. zaten ben arabayı Ankara'da yaptırmayı planlıyorumo zamana mutlak görüşürüz
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)