Biraz önce istasyonda tanıştık sürekli bize geliyormuş yeni fark ettim. Maaşallah sistemde fena .![]()
hoparlöre araba takmışlarmaşallah,kazasız belasız
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
maşallah da bu royal stance ne oluyor? Çok fazla araçta görmeye başladım asil duruş tamam ama şahine doğana bile yazıyorlar neresi asil anlamadım![]()
yaziyi resme eklemek kolay stickerlari bile satiliyor o yuzden sık rastlaman normal : ) stanceworks araba forumu gibi bisey ama ucuk kacik ve orjinale sadik kalinmis arabalardan olusuyor genelde ve resimler pro oluyor. Arkadasin arabasi stanceworks calismasi olmus mesela gayet basarili masallah. Ama gel gorki yaylari sokup yolda gezinen doganlarda sahiplerine royal geliyor sanirim : )
harbiden ters köşe olduk. Ses sistemi gösteriye çıkmalık olmuş. Günlük kullanımda şarhoşluk etkisi yapar
.
Ama harbi ciddi uğraş var maşallah.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Bazı kullanıcılar abartı felan yazmış tesisat'a ama hastalık bu gerçekten, ben 2 oval ile başlamıştım tesisata daha sonra 30 cm 38 cm woofer mid vs derken en son Solo xs kullandımi 5000 rms lik bi woofer ama o bilke yetmiyor arabaya binen kişi ses 10 iken migdem bulanıyor diyordu ben 25 de dinliyordum..Abi ben seni kesinlikle anlıyorum şu an bu sistemin bile belki sana yetmiyordur tatmin etmiyordur bu işin sonu yok hastalık
buda benim eski sistemden ufak bi foto, sizinki kadar profesyonel değildi ben sesi fazla sevmiyorum bass agırlıklı seviyorum
![]()
çift komponent SPL arttırmak için takılmış galiba. tweeter'larda seviye artışı oldu mu?
Ses sistemini görene kadar mutluydum, hoşuma da gitmişti.
Neyse içini görmedim varsayıp, jant değişikliği ile 10 numara olacaktır demek ile yetineceğim.![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Maşallah diyelim güzel emeklerle güzel bişey çıkmış kazasız belasız.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bu jantın nesini beğenmediniz arkadaşlar ben çok beğenerek aldım oysa bunun gunmetalini taktıracaktım o renk kalmamıştı satıcıda bende düz bu rengi taktırdım gerçi şimdi kafamda biraz daha kullanayım beş kollu porshe jantı var
Sistem meselesi tam bir hastalık kendimi bildim bileli birçok arabam oldu ve hiçbirinde bagajım olmadıNasıl motor modifiyesinde ucu açıksa bu iştede öyle vazgeçilmiyor bu sevdadan
janları ben de beğendim gayet güzel olmuş
ama bende hastalık var alttaki siyah parçaların gövde rengi olmasını isterim hep o bence olmalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)