Maşallah Allah nazarlardan korusun. Yeni araçlarla kıyaslayınca insan böyle güzelliklere daha çok bağlanıyor.
maşallah opel servisi olsam alır vitrine koyarım
Daha 1 ay önce sattım 45 binde Alıp 100bine gelmek üzereyken sattım
Kazasız belasız olsun keyifli arabalardandır. Airbag lambasını da söndürtün müsait zamanda![]()
vectra çok güzel maşallah e34un de farkındayım bu arada![]()
maşallah kardeşim yorum yazmadan gecemedim cok iyi kazasızbelasız kullan
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Ne zaman güzelleşmeye başlasak yağmur yağıyorYağışlı hava bitse de şöyle dip bucak bir detay yapsak
Özledik be
![]()
Vectranın yeri bende çok ayrı cidden, 1 sene kadar kullandım 2.0 Gls modelini, cidden zamanın ötesinde bir araçtı.
sizinkide çook temizmiş maşallah, kazasız belasız ..
bide cdx olaymış varya tadından yenmezmiş.
maşallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah çok dirikazasız belasız sürüşler
Vtec
Masallah araca cok guzel ve can alici duruyor. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.
Benim tek bir onerim olacak. Kalitesinden en acik bir film hem plastikler hemde deriler icin faydali olacaktir.
Maşallah diyelim nazar değmesin gerçekten çok şanslısınız bu yaşta bu kadar temiz ve orjinal bir araca sahip olduğunuz için, umarım uzun süre bu halini muhafaza edersiniz.
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aklımdaki şeyleri sizler de belirtmişsiniz. Plaka ve cam filmi. Fakat ikisinde de kararsızım.
Aynı şey LPG için de geçerliydi. Aldığımdan beri herkes taktırmamı tavsiye etse de, taktırmama kararı almıştım.
Bahara/yaza doğru iş durumu nedeniyle araç değişikliği yapma durumum da var. Böylesi orjinal bi araca onları yapsam bu orjinalliği kaybeder miyim diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)