Maşallah kardeşim e36 gibi e36 süper
Maşallah kardeşim e36 gibi e36 süper
Allah kaza bela vermesin rengi çok iyi gerçekten.
Maşallah e36 hayalimdeki araçlardan hondadan önce 36 alacaktım temiz bulamadığım için biraz daha askıya aldım..İnşallah sattıktan sonra 36 olacakAracınıza aşık oldum vader koltuklar, davul direksiyon, araç içi telefon herşey yerli yerin Maşallah Allah nazarlardan esirgesin.. Araç m3 mü, affınıza sığınarak soruyorum yoksa 3,28 3,25 felanmı?
Eyvallah Barış abi, teşekkür ediyorum seninkiler de öyle maşallah..
Amin hocam, teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum hocam, çok sağolun..
Allah razı olsun güzel yorumunuz için, teşekkür ediyorum sağolun Allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallah..![]()
Temizini bulamayız diye vazgeçiyoruz içimizdeki istek azalıyor biraz,sonra görüyorsun bu arabayı tekrardan alevleniyor
tam hayvan gibi şey yapıyorsunuz modundayım
imzasız..
Aynen öyle aslında temizi oldukça zor bulunuyor, bir abim genelde bu tür araçları ilk sahibinden, ikinci sahibinden düşürüp mümkün olduğunca orjinal halleriyle satıyor.Keyif amaçlı alınabilir temizleri hafta sonları binmek için, estağfurullah hocam inşallah siz de gönlünüzde yatan aslanı bulursunuzTeşekkürler..
![]()
E36 başta olmak üzere bir de E34 hastası biri olarak, Allah kazasız belasız güle güle kullanmanızı nasip eder inşallah. Bir de tabi darısı bizim de başımıza, amin![]()
Umarım hep böyle kalır gerçekten çok güzel Allah nazardan saklasın maşallah kazasız belasız.
BMW E90 320d LCI
Yapmayın şunu ya. Moral falan kalmıyor insan da. Bu ne abi..
Şaka bi yana kocaman maşallah. Ben olsam garajdan bile çıkartmam. Kazasız belasız güzel günlerden binersin inşallah.
Mükemmel görünüyor, maşallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)