Güle güle kullan kardeşim , İzmire gelince haberleşelim.
Printable View
Güle güle kullan kardeşim , İzmire gelince haberleşelim.
Maşallah en güzel kasada doğru seçim yapmışsınız kazasız belasız
Hay maşallah çok güzel duruyor :) eski bir a3 8p kullanıcısı olarak hala trafikte dönüp dönüp incelediğim arabalar :)
masallah bende dusunuyorum aklımda hep fıyatını pm atabılırmısın kaca aldıgını merak ettım model vs ambıtıonmu
Allah daha iyilerini versin kardeşim. Maşallah
Bende jetta fsi vardı, uzun yolda iyiydi de şehir içinde beni yorardı. LPG yoktu aracımda. Güle güle kullan
Detailing aklımda da önümüz kış diye çekiniyorum açıkçası :)
İzmir Üniversitesi :)
Evet ambition paket. Özel mesaj hafızan dolmuş abi uzun uzun yazdıydım gönderemedim :)
-İnşallah abi sağolasın. LPG bende de yok İzmir'de akan trafikte sakin kullanımda 7-8 l/100km civarı geziyorum. Sıkışık kilit trafikte 11leri rahat görüyorsun ama birçok benzinlinin daha az yakacağını da düşünmüyorum. Ben genel olarak memnunum :)
Herkese çok teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. :o
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler darısı başımıza :)
Hayırlı olsun güzel tercih :)
boşalttım pm atabılırsın dostum
maşallah kazasız belasız...
maşallah araç çok güzel çıkışından beri güzelliğiyle mest eden araçlardan.kazasız belasız
İlk arabanın yeri hep ayrı oluyor nedense, Allah kazasız belasız güle güle kullanmanı nasip etsin :)
çok temiz duruyo maşallah kazasız belasız :)
masallah yerinde dokunuslarla daha hos olmus..kazasiz belasiz
Masallah 3 kapi sunroof olmasi yeterli gayet yerinde bir secim olmus dogru eklemelerlede tam kivamina gelmis :) Ilerisi icin mercekli far dusunebilirsin hem islevsellik hemde onden durusu cok etkiliyor :)
Maşallah. Belli nadir temizlikte Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim..