Güle güle kullan kardeşim , İzmire gelince haberleşelim.
Hay maşallah çok güzel duruyoreski bir a3 8p kullanıcısı olarak hala trafikte dönüp dönüp incelediğim arabalar
![]()
masallah bende dusunuyorum aklımda hep fıyatını pm atabılırmısın kaca aldıgını merak ettım model vs ambıtıonmu
www.honda-tech.com
TB4BSA
Detailing aklımda da önümüz kış diye çekiniyorum açıkçası
İzmir Üniversitesi
Evet ambition paket. Özel mesaj hafızan dolmuş abi uzun uzun yazdıydım gönderemedim![]()
-İnşallah abi sağolasın. LPG bende de yok İzmir'de akan trafikte sakin kullanımda 7-8 l/100km civarı geziyorum. Sıkışık kilit trafikte 11leri rahat görüyorsun ama birçok benzinlinin daha az yakacağını da düşünmüyorum. Ben genel olarak memnunum
Herkese çok teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler darısı başımıza![]()
boşalttım pm atabılırsın dostum
www.honda-tech.com
masallah yerinde dokunuslarla daha hos olmus..kazasiz belasiz
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Masallah 3 kapi sunroof olmasi yeterli gayet yerinde bir secim olmus dogru eklemelerlede tam kivamina gelmisIlerisi icin mercekli far dusunebilirsin hem islevsellik hemde onden durusu cok etkiliyor
![]()
Maşallah kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)