Maşallah hoca çok güzel araçmış.
Ben de düşünüyorum bunları, 2 gündür bakıyorum. Direksiyon konusu çok ilginç bunlarda 3 farklı direksiyon var galiba.
İçinin fotoğrafları var mı ?.
Özel değilse aldığınız fiyatı söyleyebilir misin
Öncelikle teşekkür ederim2006'nın altına bakma ön ızgarası ve direksiyonu eski tip. 2006 sonrasında da ambition olanlara bak üç kollu direksiyon için. Ambition spor süspansiyona, 17'' 5 kol janta ve 3 kol direksiyona vs sahiptir Attraction'dan yaklaşık 1-1,5 cm alçaktır. Attraction ise daha büyük direksiyon ve tipsiz el frenine sahip fakat daha konfor odaklı bir araç ayrıca 16'' jant var.
İçinin fotoğrafı aldığım günden bir tane var fakat net olmamış hiç arabanın fotoğrafını pek çekmem. Arkadaşımın snap attığı fotoyu koyuyorum örnek teşkil etmesi açısından.
Vites topuzum ise bu araçtakinin aynısı
![]()
Maşallah çok güzel araç bende bi öğrenci olarak düşünüyorum fakat fsi motor biraz aklımı kurcaliyor. Biraz daha yakıt tüketimi performans hakkında bilgi verebilir misiniz? Simdiden Teşekkürler![]()
GN§WORKS
Araca maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle,
İzmir'e geldiğimde tamamen muhabbet amaçlı denemek isterim![]()
-Fırat
FSI benimde aklımı kurcalıyordu fakat gözümü karartıp aldım çünkü araç ilk sürdüğüm anda beni çok etkiledi. Bu fiyatlarda binebileceğin en konforlu ve spor araba olduğunu düşünüyorum.
Yakıt tüketimi full klima açık İzmir-Fethiye arasında 115-120 km sabit 6,1 litre. Otobanda yer yer 150 160 gittiğim olmasına rağmen. İzmir Göztepe sahil yolunda mesela 60-70 akan trafikte 6,5-7 litre hiç zor değil. Şehir içi sıkışık trafikte ise 9-10 llitreyi görüyor. Kısacası ben memnunum yakıtından çok yaktığını düşünmüyorum.
Aracı abim ilk sürüşünde pedal box mı var diye sordu mesela. Gerçekten gaz tepkisi falan çok hızlı diğer elektronikler gibi geç değil anında kapıyor. Performansını ben yeterli buluyorum açıkçası. Şehir içi zaten her türlü yetiyorŞimdi 1000+ HP araçların olduğu bir forumda 115 beygiri çokta abartmamak lazım
Fakat 115i de sende yani bir sıkıntı yok.
Şubat ayında izmir'de olacağım, haber veririm mutlaka. 1.6 hitler versiyonu da fsi versiyonu da merak etmişimdir eskiden beri. İçinde bulundum ancak başka araçla deneyip de ne kadar gidiyor görme fırsatım olmadı hiç. Hem tanışmış oluruz, görüşmek üzere diyeyim şimdilik![]()
-Fırat
Maşallah kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)