Maşallah Aren kazasız belasız inş.
Printable View
Maşallah Aren kazasız belasız inş.
zindan is coming....
Masallah harika
Daha oncesinde bi sc macerasi olan arac galiba
Kazasiz belasiz yaniyo gercekten :)
Aren hayırlı olsun
Kimse laf dinlemezse alet heder olacak değil
Alınacak nüfusa geçirilecek evlat olacak
Kesene bereket
Hayret arac turk plaka mi yazan olmamis :D
IKAS rulaz! donunce salca olcam biliyosun di mi :D
Yine yapıcağını yapmışsın :) atarsa 64 askere bi güzellik yapmaz mısın ? :)
350 z ye doyacağız :)
http://i.capsspot.com/s/4/6/161159.jpg
anlaşıldı z almaya niyetlenirsek ilk adres olman lazım abi :) hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız merakla bekliyoruz.
Sen benim kardesimsin sana guzellik yapmam mi geri zeka 200 e gelisi var 205 e veririm sana kanka hahaha ulan rahat birakmiycaksiniz dimi
Kanka Doga 205 veriyo sen de kardesimsin simdi pazarligi kizistirmak gibi olmasin ama 210 verirsen veririm biliyosun
Saka bir yana bizden biri alicak olsa izzeti de azizi de veririm sorun degil :D yoksa dursunlar 2009 S2000 i de aldik beni yakinda evden kovarlar evde bos oda falan varsa prensipte anlasabiliriz :D
Hayirli olsun ben gelemedim Z kulübüne evlendik diye korlendi bizde bazi duygular.
Hayirli olsun.Tekerine tas değmesin
hahaha iç savaş abi ben erbyi istiyorum en daytona mavisinden nakit 150de naparız işimiz görülsün ağabey motor strong biliyorum çünkü projeyi hahahauahuah
Plaka da araba da çok iyi maşallah kazasız belasız :)
şaka mı bu, arkadaşlar yapmayın böyle sürprizler
araçların taliplileri çok,
bu iş nasrettin hocanın kazan doğurdu hikayesi gibi olmasın, bir gün ikisini de sattım deme sakın :D
Arenim maşallah diyelim bunada zevkle okuyacağımız bir hikaye bekliyoruz tabii :)
Not: arabaların anahtarlarını otelde bırakmayın zira tanıdıklarım var :hehe:
Hayırlı olsun uzun sure favorilerimdeydi arabamı satamadığım için ciddi ilgilenemedim
Özellikle jantları çok yakışıyor bence. Cuma gunude sanki TEM de Ataşehir yönünde gordum.
Maşallah kazasız belasız.İzzet in tahtını devirebilecek mi acaba merakla bekliyoruz :D
Aziz hayırlı olsun.
Azize de carbon lip varmı yoksa dahamı farklı olucak.