Aha Le Pompa geliyor :D hayırlı olsun senaryoyu bekliyoruz o halde :D
Printable View
Aha Le Pompa geliyor :D hayırlı olsun senaryoyu bekliyoruz o halde :D
O değil de kocaman bir maşallah diyeyim lipine orasına burasına nazar değmesin diğerlerine olduğu gibi :) Vuuutütütütütü maşallah :D
Massallah kazasiz belasiz iyi günlerde kullanin.Aziz de lumar ahmet 5 numara istiyo gibi:D
Abi hayırlısı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.Siyah daha bi vahşi duruyor.
Kazasız binmek nasip olsun :) Ben yaklaşık 1 ay önce izmirde Otokentin içinde dolaşırken bi tane 8 kasa kırmızı bmw yanında da daytona violet e34 m5. Allah allah derken birde bu aracı gördüm ulan nereye düştük dedim yokluktan serap görüyoruz heralde :D Size nasipmiş tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah :D
Not: Araçları karıştırıyorda olabilirim.
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde :) çok güzel olacağından şüphe yok :)
Hayırlı olsun kazasız belasız. Biraz arabama bindikten sonra geçeceğim araçtır 350 :)
Hayırlı olsun güzel araç :)
Aren supersin abi gule gule kullan. :)
Gecen yaz bir defa gormustum sahirim :) goruntu olarakta cok hosuma gitmisti :) masallah aren kazasiz belasiz
Hayırlı olsun.
İyyy siyah mi hic sevmem :D
Masallah abi kesene bereket. Kazasız belasız..
O lipten takma allah askina :D
Araba ateş ediyor resmen :)
Yeni aracınız hayırlı olsun.Aman bu kez ön ekten filan takmayın.yine bir motorcu çarpmasın yada vale kırmasın :)
Maşallah Aren bakalım bu arabada bizi neler bekliyor
yine güzel bir iş çıkaracağın kesin :)
Maşallah güle güle binmeniz dileğiyle
saygılar
Yoksa Voltex GT kanat buna mı takılıyor :)
Hey maşallah;sarıların hepsi İzzet'e gitmiş olsa da bu ikiz'de gerçekten başarılı..