Emrecim Maşallah Ok gibi Araban Var.Değerleride Muhteşem rx8 motoru bitiyor efsanesine tepki olarak kabul edebiliriz .Allah KAza Bela Vermesin İnşallah..
Emrecim Maşallah Ok gibi Araban Var.Değerleride Muhteşem rx8 motoru bitiyor efsanesine tepki olarak kabul edebiliriz .Allah KAza Bela Vermesin İnşallah..
Serkan abi, teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Bu arada varsa rx kullanıcıları, benimle irtibata geçebilirler. Güzel eğlenceli bir ortamımız var![]()
Arka sis açık gezmiyorsanız eğer bir maşallah'ta benden olsun![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Maşallah güzel araç
Plakalara bende katılıyorum site üyelerinden serkan arkadaşımız pm atarsanız yardımcı olacaktır
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=9287
Tuzla dan bir hayli arac kullanicisi oldu forumda...bir pazar gunu biselermi yapsak ☺
MasAllah araca...kazasiz belasiz gunlerde
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Teşekkür ederim, arka sis yerine kademeli çakar koydum. Birazdan videosunu paylaşırım, fikirlerini almış olurum
Teşekkür ederim, mutlaka yazacağım.
Sweatcaptain evet tuzla bayağı kalabalık oldu bence de. Benim teklifim, aracımı hiç oraya götürmedim ama kendim bulunduğum cumartesileri orhanlıEğlenceli olabilir, atmosferi çok etkileyici geliyor
olabılır bı hafta sonu ayarlamak lazım![]()
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
ben apaçi bir 106cı olarak gidiyorumgazlıyormuyum hayır kola çekirdek miss
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Hepinize teşekkür ederim
Emre abi, cumartesi ayarla kendini
Üniversite öğrencisi olmamdan mütevellit günlük binebileceğim bir araç değil malesef fakat youtube anasayfam RX8 dolu.. Bir gün bana da nasip olur inşallah. Kazasız belasız abi![]()
İnşallah okulunu bitirdiğinde temiz bir rx8 sahibi olursun dostum. İsmimle de hitap edebilirsin, şayet geçen seneye kadar bende bir üniversite öğrencisi idim)
gerçekten çok güzel maşallah..sadece sislerin altında ki krom parça gözüme hoş gelmedi o kadar.zaten hiç bir arabada krom sevmediğim için sorun yok galiba![]()
Ona dikkat etmemiştim hiç. Deneme yanılma yöntemiyle yapıp söküyorum birçok şeyi. Onu da carbon kaplatayım bakalım nasıl olacak .. Teşekkür ederim yorumun için dostum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)