kanka çok emek zaman harcadın inşallah güzel günlerde binersin ömürlük makina oldu şu elektrikli direksiyon mevzusunu bitirdiğin zaman incelemem lazım![]()
kanka çok emek zaman harcadın inşallah güzel günlerde binersin ömürlük makina oldu şu elektrikli direksiyon mevzusunu bitirdiğin zaman incelemem lazım![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Harcanan emek ve para çok fazla Maşallah her şeyiyle dört dörtlük.
İnşallah emeklerinizin karşılığını alıp kazasız belasız keyifle binersiniz...
Yani bıraktım bu modifik işlerini de seni görünce, bir de RS sevgim olunca gel de bırak diyorum.
Adıracaksın altından arabayı zorla haberin olsun
Ellerinize sağlık abi.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şaşkınım sadecebir gün tekrardan bi clio rs alıcam inşAllah..maşAllah kazasız belasız olsun
ALLAH VAR GAM YOK..
Zaman oldukça eklemelere devam ediyorum
Bugün ufakta olsa bir zamanım vardı
Uzun süredir gözüme çarpan Servis ve Airbag ışığını söndürmek için her iki koltuğada 3.3 ohm direnç bağladım.
Tabi resimlerde gözüken sadece deneme kısmıydı.
Dirençler ile kablolar düzgünce bağladıktan sonra elektrik bandı ile güzelcene sarmalandı ...
Airbaglerimde herhangi bir sıkıntı yoktu
Zırt pırt ışık yandı söndü muhabbeti olmasın diye,bu yöntemle airbag ve servis ışığını ilelebet söndürmüş oldum
Bu işlemi yaparken eski arabam olan (VE) Clio 172 'de desteklerini esirgemediler
Eski hanımla yeni hanım yan yana gibi birşey oldu
Airbag ışığı yanarken![]()
Airbag ışığı yanmıyorken
![]()
arabanın en büyük özelliklerinden birini devre dışı bıraktın mutlumusun ?
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Patron hız kesmeden devam ediyorsun maşallah, severek takip ediyoruz![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
keçeden kaçırması sıkıcı olmuş . yetkili servislerde bir alet var keçe takmak için özel aparat dışardaki servislerde o yok galiba . karter neden aldın tekrar loctite sürsen ? araç çok güzel olmuş .
Biz kendimiz toplarken sıkıntı olmuş.
Aparatsız şekilde taktık.
Ne kadar hassasta olsak demek ki bir yerde açık kalmış.
Karteri sökmesi büyük bela.Traversin sökülmesi gerekiyor.
Saç teli kadar bir yerde çatlak var
Yağı boşaltıp , balata speyi sıkılıp üzerine sunfix yapıldı
Sunfixli yerinden atmaya devam ediyor...
aparat fabrika değeine uygun içeri çakıyor . basınçlı tüp sıvı conta ralli araçlarını bununla kapıyorlar . çok pahalı
http://www.otokarltd.com.tr/p-7655-M...L-728771-.html
Yok bu bildiğin karter sıvı contası . En gelişmişi dıştan değil . Dayanıklı farkı bu . Dıştan sürülmüyor
Bugün biraz bir boşluk buldum.
Rodaj için koyduğum 10w-40 yarı sentetik yağı boşaltıp yerine Castrol tam sentetik 5w-40 yağ koyulacak.
Aracın şasi numarasına göre alınan oem yağ filtresini de tabi ki değiştiriyor olacağım.
İnşallah bu haftasonu vakit bulabilirsem yağ değişim işlemini bitirmiş olacağım.
Diğer bir konuda ekzoz sistemi hakkında
Yüzde 90 diğer haftasonu 61mm krom düz boru + varex sistemini adapte edip ufak ufak son noktalara doğru geliyor olacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)