Maşallah patlıcan gibi kanka![]()
Böyle nadir bulunan özellikle tek kapı ve spor araçların bu temizlikle hala var olduğunu görünce gerçekten imreniyorum. Bi 218 coupem vardı doktordan almıştım ilk sahibiydi o da çok temizdi ve bu araçlara sahip olmak çok keyifli. Aracınıza maşallah imkanınız varsa bence hiç satmayın ben satmak zorunda kaldım yoksa hala tutardım bi kenarda. Güzel günlerde kullanın kazasız belasız..
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
İnşallah satmak zorunda kalmazsın ama satarsan da bilgimiz olsun bu tür araçlara kıymet verenler binsinTabi ki sende kalmasıdır benim isteğim o ayrı. Saygılar sevgiler bizden...
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Ekledim![]()
Forum Bornova taraflarına hiç uğruyor musunuz? Maşallah bu arada.![]()
Satmıyom kardo merak etme
Arada bir geliyorum o taraflara evet ben balçovada oturuyorum. Teşekkr ederım sagolasın
Allah razı olsun teşekkr ederım daha ıyısı sızlerın olsun ınsallah
Bitanede öyle foto paylaşıyım tuz biber olsun
![]()
cok iyi yaaa... ayrıca arac GTI mı ? yakıtı ayrıca uzaması nasıl ? hayran kaldım aracın duruşuna.. maasallah...
Some Body Stop Me !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)