saolun arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah..
saolun arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah..
bi ara vectraya turbo kit düşünceleri vardı gene ucuz bile kurtulmuş vectra elindenALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
alper arabam güzel kardeşim maşaşlah cem in vectrada çok güze loldu onada maşşalahtabi eee kırmız olan benim arabayada maşşalh diyelim![]()
waay kaan da gelmişsenden önce araban geldi ama olsun.. işin gücün kedi araban olm "araba'm' güzel wectra güzel kırmızıya da maşallah"
bizim VNS güme gitti bi harf hatasından
bu arada Görkem wectra hala kurtulmuş sayılmazturbo kit araştırıyo cem, bi arkadaşımız almanyada onunla halledicekler heralde turbo işini..
maşallah Alper kazasız belasız sürüşler
gayet sade ve şık..
stop arıyordun ledli var bizde siyah ama.. ilgilenirsen haber ver![]()
Powered By The Dark Side
En başından beri uğraşlarını biliyorum eline emeğine yüreğine salık kardeşim allah kazalardan belalardan esirgesin...
ya valla öle olmuş alperin arabasıda maşallah çok güzelALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ya o stoplarla ilgilenelim
Cosmicboy snin stopları gördüm we keşke krom olsaymış diye her görüşümde geçiriyorum içimden.. takas etmek isteyen falan olursa kromla sen al bana sat walla aklında olsun..
saolasın cem kardeşm hepimiz kazasız belasız inşallah.. azmı uğraştık kapının önünde senin palioyla bnm 206yla,, ewe garage açıcam walla sayenizde![]()
Maşallah kazasız belasız çok gzl duruyo![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
saolun arkdaşlar.. hmm garaj A yapiimde hiç çıkma burdan sabah akş** seni mi görücem ben.. yok wazgeçtm![]()
206 larin tipleri super...
Senin arabada guzel, kirmizi olanda super
kırmızısı yok vanların bende çok beeniyorum,, olsa onu alırdım walla ilk sayfadaki rc gibi olurdu.. nese bunada şükür. 2 ay bekledm siyahı yoksa beyaz alıyodum![]()
Sende haklısın ailecek beni görmekten bıktınızALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
sen boşver garage A falan ben yapmasanda gelirim
![]()
gelince bizi bulamayabilirsin amayeter ee..
-Alper allah kaza bela vermesin stop ve angel farla dahada yıkılır ..
-Nazar değmesin maşallah ..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)