Vay be bizde ilk heyecani 78 reno 12 ile yasamistik ne gunlerdihayirli olsun kazasiz belasiz...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
basınca araba kendine gelmiş tek eksik jant ve spacer kazasız belasız![]()
baya kendine geldi bakalım şimdi önlere değilde arkalara 20 mm spacer düşünüyorum güzel bi 18 jant kombinasyonu ile![]()
Kusura bakma ama jantlar olmamış 18 durban çok hoş durucaktır
Çift u Led kalitesi nasıl, gözlemlerini aktarabilir misin?
Jantlar hariç gayet hoş, güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Çorluda pek denk gelmedim ama aynı renk cam tavanlısını gördüm resmen bitirdi beni çok güzeldi arkadaşlar zaten yazmışlar jant göze batıyor (ama zevk meselesi) onun harici maşallahı var kazasız belasız çorluda bir ihtiyaç olursa araç ile yardımcı olurum bilgin olsun.
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Aynen 34 plaka air güzel bir uygulama ama muayenede sök tak işi zahmetli yoksa benimde aklımda olan birşey sadece o zahmeti gözümde büyüyor.
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Tanırsin o zaman o golfu sen yk 026 superb vardi onun sahibinin , ya muayeneye 3 sene varda yakinda askerlik gozukuyo araba yatar 1 sene![]()
https://www.instagram.com/p/7N1Tsxmg...berkanbektas61 belki bi fikir olur maşallah çok güzel bir araba![]()
The Best or Nothing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)