Öncelikle Selamın Aleykum.EP3 benim orta okuldan beri hayalimde olan bir araçtı yeri geldi daha iyisi oldu,yeri geldi daha kötüsü oldu çeşit çeşit araçlarla gezdim bugunlerimize çok şükür Rabbim hayalim olan aracı sonunda nasip etti.Yakın çevreden araç bakmak mantıklıydı geçen sene almaya niyetlendiğim aracım hala satılıktı.Satıcı tanıdık,araçta güzel olunca hemen aldımAraçtan bahsedersek 2002 model 167.000kmde tavan hariç boyalı,bütün camları,farları,stoplarına kadar orjinal HONDA olan bir araçtır.Ufak tefek sürtmeler haricinde büyük yada kayda değer bir kazası yoktur.Aldığımda motoru tamamen stocktu sadece K&N short ram filtre vardı zaten önceki sahiplerinin pek rolling yada drag gibi etkinliklere katılmadığını öğrendim günlük kullanılan bir araçmış.Şuan specleri filtre,egzoz,headers,MUGEN beyin vardır.
Araç bu arada 5 aydır bendedir.İlk aldığım günden bugune kadar fotoğraflarla özetliyorum sizlere![]()
Hayırlı olsun fotoğrafımız turboguz54 nickli kankamla.(not:heyecandan sapancaya geldikten sonra fotoğraf çekilmek aklımıza gelmişti)
İlk banyomuzu yaptık.
Plakamız artık 54SC081 ve MELİH ÖZLEM kankama beşiktaş baskı app ve plexi plakalık için teşekkürler.
Jantlarımız artık gunmetal renginde ve farlarımız eskisine göre ışıl ışıl parlıyor
Stock olan aracımızı biraz kurcalayalımDC SERAMİK headers,Çift çıkış orjinal Varex'imiz ve K&N Cai'mizi aldık mutluyuz
Aldığımız filtre egzoz headersımızı ve mugen beynimizin montajı ve bakım için GNL GARAGE HİKMET GÖNÜL abimin yolunu tuttum.tabi bunlardan önce MOTUL yağımızı,NGK iridyum bujilerimizi,eskimiş motor takozlarımızı,aşınmış aks körüklerimizi,balatalarımızı ve sübab ayarımızı yaptık.Artık kafamız rahat
Bakım sonrası Cilamız ve prof. fotoğraflarımız.
Tabi rahat duramadık cam vizörleri,sparco paçalıklar,ayna vizörleri,renkli bijon kapakları,recaro kılıflar,kemer bantları vs.vs. son cilalı ve güncel halimiz
Şimdilik bu kadar devamını yaptıkça paylaşırım![]()